Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΟΦΗ - Ίκαροι 83 -85 Πληροφορίες (5/2/2012)


Σε ένα παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα ,μετά από μια παράταση οι Ίκαροι κέρδισαν τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 83-85 και βρίσκονται μόνοι στην τρίτη θέση του Βαθμολογικού πίνακα.
Παρά την καυτή έδρα και τις αντιξοότητες που αντιμετώπισαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα ,οι παίκτες των Ικάρων τα έδωσαν όλα και έφτασαν δίκαια στη μεγάλη αυτή νίκη.
Από το πρώτο δεκάλεπτο φαινόταν ότι το παιχνίδι θα ήταν ντέρμπυ αφού οι γηπεδούχοι με μεγάλα ποσοστά ευστοχίας έξω από την γραμμή των τριών πόντων είχαν βραχεία κεφαλή σε όλη τη διάρκεια του. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου οι γηπεδούχοι με ένα απίστευτο τρίποντο του Σιζόπουλου πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά οκτώ πόντων 48-40.
Στην επανάληψη όμως οι Ίκαροι κατάφεραν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με το τρίτο δεκάλεπτο να λήγει 56-56.
Στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου οι κυανοκίτρινοι πήραν βραχεία κεφαλή με 59-67 όμως οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο  τα λάθη των Ικάρων στην επίθεση και μείωσαν σε 65-67.Στα τελευταία δευτερόλεπτα το σκορ ήταν 75-75 με την μπάλα στην κατοχή του ΟΦΗ. Ο Τότσιος έκανε γρήγορα φάουλ στον Σιζόπουλο ο οποίος έκανε το 77-75.Με δέκα δευτερόλεπτα να απομένουν, η επίθεση που είχε σχεδιάσει ο Στάθης Καμαράκης είχε ως αποτέλεσμα ο Μαργαρίτης να καρφώσει ανενόχλητος  κάνοντας το 77-77 και να στείλει το ματς στην παράταση.

Στην παράταση η ομάδα του ΟΦΗ έκανε ένα 4-0 με τους κυανοκίτρινους να απαντούν με ένα 6-0 και τις δύο ομάδες να είναι συνεχώς ισόπαλες. Λία  δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Μούρτος κέρδισε φάουλ ,ευστόχησε και στις δύο κάνοντας το 83-85 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ αφού οι Καραδολάμης και Κατιάκος αστόχησαν διαδοχικά σε σουτ τριών και δύο πόντων αντίστοιχα.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο Δ.Α.Κ. Σερρών με αντίπαλο την πολύ φορμαρισμένη ομάδα του Πιερικού/Αρχέλαου.
Διαιτητές: Τσώνος Β-Παντελίδης-Τσούνας
Τα δεκάλεπτα: 23-21, 48-40, 56-56, 77-77, 83-85
ΟΦΗ (Χουγκάζ): Μπαρδάς 2, Λιούις 26, Παπανικολάου 7 (1), Σιζόπουλος 17 (3), Παναγάκης 2, Καραδολάμης 5 (1), Μπαλάφας, Κερασοβίτης 4, Τουντζιαράκης 9, Κατιάκος 11 (1).
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Καμαράκης): Πεχλιβάνης, Τότσιος 21 (2), Μούρτος 11, Καμπερίδης 11 (3), Συμεωνίδης 16, Μαργαρίτης 26, Ιωσηφίδης, Βοϊβατόπουλος, Θεοδωράκος.


Link: http://ikaroibc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=394&catid=81&Itemid=106



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας