Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

NBA NEWS: Thunder - Celtics 119-104 (22/2/2012)


Η Oklahoma έβαλε 72 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 27 πόντους διαφορά και επικράτησε των Celtics με 119-104, παρ’ ότι είδε τη διαφορά να μειώνεται ακόμα και στους 6 πόντους λίγο πριν από το τέλος.


Το έχει κάνει συνήθεια η Thunder να διαλύει τους αντιπάλους της επί τρία δωδεκάλεπτα και στο τέλος να χάνει διαφορές 20+ πόντων. Οσο νικάει, βέβαια, όλα είναι καλά για την παρέα του Durant και του Westbrook, η οποία «πέρασε» το πρώτο από τα δύο διαδοχικά… μαθήματα Ιστορίας που έχει να δώσει λίγο πριν από το All Star Game, επικρατώντας των Celtics (119-104). Σειρά αύριο παίρνουν οι Lakers.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς (το προηγούμενο ήταν με τη Νέα Ορλεάνη), η Thunder «έχτισε» νωρίς νωρίς διαφορά 27 πόντων, χαλάρωσε, την είδε να πέφτει στους 6 και στο τέλος έκανε ένα ξέσπασμα και έφτασε άνετα στη νίκη, την 11η συνεχόμενη στο γήπεδό της. Και αυτή τη φορά ο Russell Westbrook (31 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και ο Kevin Durant (28 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 4 κλεψίματα) δεν χρειάστηκε να βάλουν μαζί 91 πόντους, αφού η Thunder είχε πολλά «όπλα» στη φαρέτρα της, όπως ο Deaquan Cook (έβαλε 13 από τους 17 πόντους του στο πρώτο ημίχρονο) και ο James Harden (επέστρεψε έπειτα από απουσία ενός αγώνα με 17 πόντους, 7 ασίστ).

Η Βοστώνη, από την άλλη, είδε τον Kevin Garnett (23 πόντοι, 13 ριμπάουντ) να επιστρέφει αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Rajon Rondo δεν κατάφερε να αποφύγει την 5 σερί ήττα, κι ας αιφνιδίασε τους πάντες στο ξεκίνημα. Οι Celtics έκαναν επί 7 λεπτά το «τέλειο» παιχνίδι, προηγήθηκαν 15-5 στο 5’ και 22-12 στο 7’, έχοντας μέχρι εκείνο το σημείο 8/10 σουτ! Αυτό που επακολούθησε βέβαια στα επόμενα 9 λεπτά, ο Rivers και οι παίκτες του είναι σίγουρο ότι δεν θα θέλουν να το θυμούνται…

Η Oklahoma έχασε τα 8 από τα πρώτα 9 σουτ που επιχείρησε αλλά από το 8’ έως το 16’ έκανε ένα εντυπωσιακό επιμέρους 39-8 και από το μείον 10 (12-22) βρέθηκε… εν ριπή οφθαλμού στο +21 (51-30)! Το διάστημα, δε, που η ομάδα του Scott Brooks παρέσυρε στο πέρασμά της τη Βοστώνη ήταν στο φινάλε του πρώτου και στο ξεκίνημα του δεύτερου δωδεκαλέπτου, όταν έβαλε 21 αναπάντητους πόντους μέσα σε 5,5 λεπτά.

Το χειρότερο για τη Βοστώνη ήταν ότι δεν σταμάτησε εκεί. Η Oklahoma ανέβασε τη διαφορά μέχρι τους 27 πόντους (76-49) και την κράτησε σε αυτά τα επίπεδα μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου (90-64). Κάπου εκεί μπήκε στη μέση το φιλότιμο των «κελτών», οι οποίοι ροκάνισαν τη διαφορά, την έριξαν μέχρι τους 6 πόντους (108-102) με 3’31’’ να απομένουν, αλλά ο Durant δεν τους άφησε να ολοκληρώσουν το comeback.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας