Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Μίλαν - Άρσεναλ 4-0 (15/2/2012)

Με δύο γκολ του Ρομπίνιο, ένα πέναλτι του Ιμπραχίμοβιτς και μία γκολάρα του Μπόατενγκ η Μίλαν νίκησε με 4-0 την Άρσεναλ στο "Σαν Σίρο" και πάει στο Λονδίνο έχοντας βάλει γερές βάσεις πρόκρισης.





Μίλαν - Άρσεναλ 4-0 από buitre9

Η Μίλαν με σπουδαία εμφάνιση νίκησε με 4-0 την Άρσεναλ στο "Σαν Σίρο" και βρίσκεται μια... ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ άνοιξε το σκορ με... γκολάρα, ο Ρομπίνιο πέτυχε δύο γκολ από ασίστ του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ο Σουηδός με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι "ροσονέρι" θύμισαν την Μίλαν του παρελθόντος, ενώ η Άρσεναλ ήταν απογοητευτική, κάνοντας μόνο 3 φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι, αλλά βρήκε απέναντί του τον εξαιρετικό, Κρίστιαν Αμπιάτι.

Μίλαν - Άρσεναλ 4-0

Σκόρερς: 15' Μπόατενγκ, 38' και 49' Ρομπίνιο, 79' πέν. Ιμπραχίμοβιτς
Γήπεδο: "Σαν Σίρο", Μιλάνο
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Τα δύο πρώτα σουτ στο ματς ήρθαν από τον Τόμας Ροζίτσκι στο 2' για την Άρσεναλ και τον Κλάρενς Ζέεντορφ στο 4' για την Μίλαν.

Ο Ολλανδός αρχηγός των "ροσονέρι" όμως ήταν άτυχος, καθώς τραυματίστηκε και στο 12' αντικαταστάθηκε από τον συμπατριώτη του, Ούρμπι Εμάνιουελσον. Μάλιστα ο Ζέεντορφ όταν έκατσε στον πάγκο ήταν δακρυσμένος!

Στο 15' ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση δεξιά μέσα από την περιοχή, από πάσα του Νοτσερίνο. Ο Γκανέζος "εκτέλεσε" τον Στσέζνι με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στο βάθος της εστίας στο σίδερο που κρατά στο έδαφος στα δίχτυα (δηλαδή δεν βρήκε καθόλου δίχτυα).

Στο 21' το πολύ καλό του Νοτσερίνο πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο του Πολωνού πορτιέρο της Άρσεναλ, ενώ στο 38' οι Μιλανέζοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Ρομπίνιο.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Ρομπίνιο, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το 2-0 με κοντινή κεφαλιά.

Οι Ιταλοί πριν το τέλος του ημιχρόνου είχαν δύο ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δημιουργό, αλλά τον Μπόατενγκ στο 45'+1 να αστοχεί σε σουτ μέσα από την περιοχή και τον Αντονίνι στο 45'+3 να βγαίνει μόνος με τον Στσέζνι, να προλαβαίνει την μπάλα, αλλά να κάνει φάουλ στον τερματοφύλακα των Άγγλων.

Το δεύτερο ημίχρονο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την Μίλαν, με τον Ρομπίνιο να σκοράρει για δεύτερη φορά και να κάνει το 3-0 στο 49'.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και πάλι έκανε την ασίστ, με πάσα στο ύψος της περιοχής, ο Βερμάελεν γλίστρησε, ο Ρομπίνιο βρήκε χώρο και σούταρε, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στην δεξιά γωνία του Στσέζνι.

Ο Εμάνιουελσον έβγαλε στο 59' την Μίλαν στην αντεπίθεση και από πάσα του Ρομπίνιο βγήκε μόνος από αριστερά ο Αντονίνι, αλλά έκανε κακό σουτ.

Στο 66' ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία για την Άρσεναλ σε μία όμορφη φάση, με τον Τιερί Ανρί να τροφοδοτεί με "τακουνάκι" τον Ρόμπιν φαν Πέρσι, ο οποίος σούταρε στην κίνηση, αλλά ο Κρίστιαν Αμπιάτι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Ιταλός πορτιέρο μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Φαν Πέρσι στο 76', ενώ στο 78' ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κέρδισε πέναλτι από τον Γιοάν Τζουρού.

Ο Σουηδός ανέλαβε φυσικά την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας και το δικό του όνομα στους σκόρερς, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0, με το 5ο του γκολ στην διοργάνωση.

Νέα σπουδαία επέμβαση έκανε ο Κρίστιαν Αμπιάτι στο 85', αποκρούοντας την κοντινή κεφαλιά του Ρόμπιν φαν Πέρσι και διατηρώντας το "μηδέν".

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Μεξές, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι, Φαν Μπόμελ, Ζέεντορφ (12' Εμάνιουελσον), Νοτσερίνο, Μπόατενγκ (70' Αμπροζίνι), Ρομπίνιο (84' Πάτο), Ιμπραχίμοβιτς.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά, Κοσιελνί (44' Τζουρού), Βερμάελεν, Γκιμπς (68' Οξλέιν-Τσάμπερλεϊν), Σονγκ, Ροζίτσκι, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ (46' Ανρί), Φαν Πέρσι.

Ο πίνακας των σκόρερς

7 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

6 γκολ
Μάριο Γκόμεθ (Μπάγερν)

5 γκολ
Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ)
Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία)
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)
Μπαφετιμπί Γκομίς (Λιόν)
Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)
Ρομάν Σιρόκοβ (Ζενίτ)

4 γκολ
Χοσέ Καγεχόν (Ρεάλ)
Πέδρο (Μπαρτσελόνα)
Όσκαρ Καρντόσο (Μπενφίκα)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Έντινσον Καβάνι (Νάπολι)
Χουλκ (Πόρτο)

*ασίστ: 5 Νικολάς Γκαϊτάν (Μπενφίκα), 4 Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ) και Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Link: http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/milan_-_arsenal_4-0.1653409.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας