Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Μίλαν - Γιουβέντους 1-1 (25/2/2012)


Μετά το ισόπαλο με σκορ 1-1 ντέρμπι ανάμεσα σε Μίλαν και Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» για την 25η αγωνιστική του Καμπιονάτο, κανείς δεν μπορεί να ρισκάρει και να απαντήσει! Οι «ροσονέρι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα για περίπου 60 λεπτά, διαμαρτύρονται δίκαια για καθαρό γκολ που δεν τους μέτρησε ο βοηθός αλλά οι «μπιανκονέρι» στο τελευταίο μισάωρο έφτασαν στην ισοφάριση και πήραν τον ένα βαθμό που τους διατηρεί στο -1 από την κορυφή αλλά με ματς λιγότερο.

Το παιχνίδι πάντως τα είχε όλα… Δύο τέρματα, ένα για την Μίλαν με τον Νοτσερίνο στο 15΄και ένα για την Γιουβέντους με τον Μάτρι στο 83΄, δύναμη, ρυθμό, πάθος, απίστευτα διαιτητικά λάθη και ένταση μετά το τέλος του αγώνα. Σα να λέμε… ελληνικό ντέρμπι. Μάλιστα, ο ίδιος βοηθός στο 79΄υπέδειξε σε θέση οφσάιντ λανθασμένα τον Μάτρι που στην συνέχεια της φάσης σκόραρε.

Η Μίλαν παραμένει στην κορυφή έχοντας ένα βαθμό περισσότερο από την Γιουβέντους, με ματς περισσότερο αλλά μπορεί να έχει παράπονα από την διαιτησία για την φάση του 25΄όπου ο η μπάλα στην κεφαλιά του Μουντάρι έχει περάσει καθαρά την γραμμή και το γκολ δεν μετράει και από την… τύχη καθώς σε ένα τέτοιο ματς στερήθηκε των υπηρεσιών των Μπόατενγκ, Ζέεντορφ και Ιμπραΐμοβιτς.

Το ματς:

Η επιλογή του Αντόνιο Κόντε να παρατάξει την Γιουβέντους με πέντε μέσους, δυσκόλεψε το έργο των παικτών της Μίλαν που στα πρώτα λεπτά είδαν τον αντίπαλο να μπαίνει πιεστικά. Η πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του Μπουφόν έγινε στο 9ο λεπτό αλλά το γύρισμα του Νοτσερίνο απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Στο 14ο λεπτό του αγώνα ήρθε το γκολ για την Μίλαν. Από ένα απίστευτο λάθος του Μπονούτσι που έδωσε την μπάλα στον Νοτσερίνο. Ο άσος των «ροσονέρι» έπιασε καλό μακρινό σουτ, η μπάλα βρήκε λίγο σε παίκτη της Γιουβέντους και κατέληξε στα δίχτυα του Μπουφόν.

Από εκείνο το σημείο και μετά η άμυνα των φιλοξενούμενων αντιμετώπιζε πρόβλημα και αυτό φαινόταν. Η Μίλαν είχε πάρει τον έλεγχο του αγώνα και στο 25ο λεπτό θα μπορούσε να έχει πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά ο βοηθός της το στέρησε με λάθος υπόδειξη. Ο Μουντάρι έπιασε την κοντινή κεφαλιά μπροστά από τον εξουδετερωμένο Μπουφόν, η μπάλα πέρασε ξεκάθαρα την γραμμή αλλά ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους την έβγαλε με υπερένταση και είδε τον βοηθό να λέει ότι το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί….

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν από μία αλλαγή. Ο Πάτο που δεν ήταν στα καλά του αντικαταστάθηκε από τον Ελ Σαράουι ενώ ο Κόντε έβαλε τον Πέπε στην θέση του Εστιγκαρίμπια. Ο ρυθμός εξαιρετικός και πάλι…

Η Γιουβέντους στην άμυνα για πρώτη φορά φέτος είχε σοβαρά προβλήματα και ο δραστήριος Ελ Σαράουι μαζί με τον Ρομπίνιο προσπαθούσαν να τα εκμεταλλευτούν. Ο Κόντε έριξε στο ματς και τον Βούτσινιτς αντί του Μποριέλο αλλά αυτός που έχασε την μεγάλη ευκαιρία ήταν ο Κουαλιαρέλα. Στο 68ο λεπτό βρέθηκε απέναντι στον Αμπιάτι, πλάσαρε αλλά ο γκολκίπερ της Μίλαν έπεσε και έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση.

Η Γιουβέντους έχοντας και τον Μάτρι στο παιχνίδι πλέον είχε πάρει τον έλεγχο και στο 83΄έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Ιταλού επιθετικού… Αυτό το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Link: http://www.sport-fm.gr/article/536314

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας