Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Εθνικός Γαζώρου - Νίκη Βόλου 1-0 (19/2/2012)





Σπουδαία νίκη πέτυχε την Κυριακή  ο Εθνικός Γαζώρου επί της Νίκης Βόλου με 1-0.Με τη νίκη αυτή ο Εθνικός εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Μόλις στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης ο Παλάσκας με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Κρυστάλλη στην πλάτη της άμυνας της Νίκης ο οποίος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 1-0.


















Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως ο Εθνικός πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο δεν  έδωσε περιθώρια για κάτι καλύτερο ,με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 1-0.



Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Εθνικού έδωσε χώρο στη Νίκη Βόλου οι παίκτες της οποίας  είχαν μια ανούσια υπεροχή στο κέντρο ,όμως όλες τους οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό ή στον τερματοφύλακα Γιαννιώτη. Οι δε γηπεδούχοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και ζήτησαν μάλιστα πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χαριτίδη από τον Λαμπρόπουλο , ενώ διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε παράβαση offside που δόθηκε στον Μαχαιρούδη . Στα αξιοσημείωτα η αποβολή του προπονητή της ομάδας Κου Διλμπέρη στο 88ο λεπτό για διαμαρτυρία σε φάουλ που δεν δόθηκε.



Το τελικό 1-0 κρίνεται δίκαιο και πανηγυρίστηκε από τους παίκτες αλλά και τους φίλους της ομάδας που στήριζαν επί ενενήντα λεπτά την ομάδα τους.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου Σερρών αγωνίζεται στο Τύρναβο απέναντι στην τοπική ομάδα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Γιαννιώτης, Χαριτίδης(62΄ Στεφανίδης), Αγγελόπουλος, Κουκώλης, Κοσμίδης(70΄ Αραμπατζής), Παλάσκας, Γαλακτερός, Άγγος, Κρυστάλλης(65΄ Μαχαιρούδης), Κωνσταντινίδης, Οξύζογλου
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ψωμιάδης, Στουρνάρας, Κοντοχρήστος(74΄ Μουδούρογλου), Δεληζήσης, Λαμπρόπουλος, Ριζογιάννης, Διαμαντίδης, Παυλίδης(62΄ Αναστασίου), Λαζαρίδης, Κυριακίδης(57΄ Πεχλιβανόπουλος), Πουλάκος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαστακάς
ΒΟΗΘΟΙ: Πελετίδης, Στάγκος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουκώλης,, Κρυστάλλης, Χαριτίδης, Κωνσταντινίδης- Διαμαντίδης, Δεληζήσης, Λαμπρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας