Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Ίκαροι - Πιερικός 76-56 (11/2/2012)

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η ομάδα των Ικάρων. Επικράτησε στο κλειστό της κοιλάδας του Πιερικού/Αρχέλαου με 76-56 και παραμένει στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας.

Βίντεο


Εικόνες





Από το πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες των Ικάρων μπήκαν πολύ δυνατά και πήραν προβάδισμα στο σκορ με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει 17-11 υπέρ των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Πιερικού μείωσαν την διαφορά όμως οι κυανοκίτρινοι αντέδρασαν σωστά και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 36-29.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό από πλευράς θεάματος και για τις δύο ομάδες.
Υπήρξαν πολλά διαστήματα που και οι δύο ομάδες δεν σκόραραν. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι κράτησαν μια διαφορά ασφαλείας στο τρίτο δεκάλεπτο, η οποία διευρύνθηκε στο τέταρτο, φτάνοντας στο τελικό 76-56.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα των Ικάρων το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στη Ζωφριά με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης αυτής είναι πολύ σημαντικό για την παραμονή της ομάδας στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας και την διατήρηση των όποιων πιθανοτήτων υπάρχουν για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Διαιτητές: Γκούμας - Πουρσανίδης Γ. - Σιμητόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 17-11, 36-29, 48-40, 76-56.
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 11 (1), Γκρίπσιος, Τότσιος 14 (2), Μούρτος 6, Καμπερίδης 15 (3), Τσανάκας, Συμεωνίδης 10, Μαργαρίτης 4, Γεωργιάνος, Ιωσηφίδης, Βοιβατόπουλος 9 (1), Θεοδωράκος 7.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γαλάνης): Μποχωρίδης 2, Μπεχλιβάνης 6 (2), Παπαδόπουλος, Πανάρας 8 (1), Δαμαλής, Φακοπουλίδης, Μπουρδάνος 2, Σταμπουλής, Μαλτέσιος 17, Μάρτζος 10, Φουτσιτζής 4, Μαρμαρινός 7.

Link: http://ikaroibc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=396&catid=81&Itemid=106


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας