Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

NBA news (19-20/02/2012)

Εδώ και μερικές εβδομάδες αναπτύχθηκε η σπέκουλα πως Ρόουζ και Χάουαρντ θα συνυπάρξουν στο Σικάγο και για εμπορικούς λόγους… Ωστόσο, ενώ ο πρώτος, σταρ των Μπουλς, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προσπαθεί να πείσει τον σέντερ του Ορλάντο να φορέσει τα "κόκκινα", στην Ισπανία αποκαλύπτουν πως θέλει άλλον ψηλό για συμπαίκτη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας "Marca", ο σταρ των "Ταύρων"  ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας του την απόκτηση του Πάου Γκασόλ από τους Λέικερς!!!


 Σε όλη την σπουδαία καριέρα του στο ΝΒΑ, ο Άλεν Άιβερσον κατηγορήθηκε συχνά ότι "κλωτσάει" σαν χαρακτήρας. Όμως οι επιδόσεις του στο παρκέ (26,7π.-6,2ασ. μ.ο. σε 914 αγώνες με Φιλαδέλφεια, Ντένβερ, Ντιτρόιτ και Μέμφις) και οι 4 τίτλοι 1ου σκόρερ που κατέκτησε (1999, 2001, 2002, 2005) κάλυπταν κάθε παραξενιά του. Μονάχα που βλέποντας πως στο ΝΒΑ δεν έχουν καμία διάθεση να τον εμπιστευτούν, ο 36χρονος γκαρντ αναζητά άλλες λύσεις. Ενώ φέρεται να έχει προτάσεις από Βενεζουέλα και Πουέρτο Ρίκο, μάλλον δεν θέλει να ξενιτευτεί όπως πέρυσι με την Μπεσίκτας και είναι διατεθειμένος να παίξει στο NBDL, προκειμένου να (απο)δείξει ότι αξίζει μία ακόμη ευκαιρία στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.


 Η ασταμάτητη φημολογία για το μέλλον του Πάου Γκασόλ φαίνεται πως έχει ενοχλήσει περισσότερο τον… Κόμπι Μπράιαντ. Ενώ ο ίδιος ο Ισπανός γνωρίζει πως είναι πολύ πιθανό να γίνει ανταλλαγή πριν την προθεσμία της 15ης Μαρτίου και δηλώνει απλώς ότι "εγώ κάνω τη δουλειά μου, παίζω και κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μου", ο αρχηγός του έχει τις αντιρρήσεις του. Μαθαίνοντας για τα δεκάδες δημοσιεύματα που αφορούν πιθανή παραχώρηση του Καταλανού στη Μινεσότα ή στην Βοστόνη, αλλά και την φερόμενη επιθυμία του Ρόουζ να τον δει στο Σικάγο, ο Μπράιάντ σχολίασε μετά την σαββατιάτικη (18/2) προπόνηση ότι "δεν μπορώ να ασχολούμαι συνέχεια με αυτά τα σκ…α! Και το μόνο που θέλω είναι να μας αφήσετε να συνεχίσουμε τη σεζόν".


 Η άφιξη του Τζέι-Αρ Σμιθ στη Νέα Υόρκη κόστισε μία θέση στο ρόστερ στον Ρενάλντο Μπάλκμαν, που αποδεσμεύτηκε από τους Νικς. Ωστόσο, ο πρώην φόργουορντ και των Νάγκετς, μάλλον δεν θα μείνει για πολύ χωρίς δουλειά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "New York Post", ο παίκτης από το Πουέρτο Ρίκο απασχολεί το Νιου Τζέρσεϊ, αφού ο τεχνικός των Νετς, Έιβερι Τζόνσον αναζητά ενίσχυση στις θέσεις "3" και "4". Ο Αμερικανός κόουτς θεωρεί πως η ομάδα του έχει μεγάλο πρόβλημα εκεί, καθώς όχι μόνο δεν παίρνει σκορ από τον ΝτεΣον Στίβενσον, αλλά υπάρχει και μεγάλο κενό στην άμυνα, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις των ΛεΜπρον Τζέιμς (Μαϊάμι), Λουόλ Ντενγκ (Σικάγο) και Ντάνι Γκρέιντζερ (Ιντιάνα) κόντρα στην ομάδα του.



 Το δίκτυο ESPN αποφάσισε να απολύσει τον υπάλληλο που έκανε το λάθος στον (προσβλητικό) τίτλο κατά του Τζέρεμι Λιν, στην πρόσφατη ήττα των Νικς από την Νέα Ορλεάνη. Ωστόσο, ο Αμερικανο-Ταϊβανέζος γκαρντ της Νέας Υόρκης θα "ανάγκαζε" με τις εμφανίσεις του τις υπόλοιπες ομάδες να σκέφτονταν να απολύσουν τους… τζένεραλ μάνατζέρ τους που δεν τον επέλεξαν!  Ο Λιν είχε 28π. και ρεκόρ καριέρας με 14 ασίστ στη νίκη της ομάδας του "Μεγάλου Μήλου" επί των πρωταθλητών Μαβς, που είδαν το σερί των 6 νικών να ολοκληρώνεται! Λίγο αργότερα, το ρεκόρ καριέρας του Κέβιν Ντουράντ, με 51π.(!), οδήγησε την Οκλαχόμα Σίτι σε νίκη στην παράταση επί του Ντένβερ επί του (ξανά) εξαιρετικού Κώστα Κουφού. Και η βραδιά καριέρας του Ιλιασόβα, με 29π.-25ριμπ.(!!!), "έσπρωξε" το Μιλγουόκι σε νίκη στο Νιου Τζέρσεϊ!



Το όνομα του Πάου Γκασόλ γράφεται εσχάτως περισσότερο σαν "σενάριο" ανταλλαγής, παρά για τα κατορθώματά του στο παρκέ. Την Κυριακή (19/2) η ισπανική εφημερίδα "Marca" αποκάλυψε πως τον θέλει ο Ρόουζ στο Σικάγο, αν και ο Κόμπι Μπράιαντ επιμένει πως θέλει να τον δει να παραμένει στο Λ.Α.. Ωστόσο, ο σταρ των "Λιμναίων" φρόντισε να το ξεκαθαρίσει αμέσως μετά την κυριακάτικη ήττα της ομάδας του στο Φοίνιξ και δεν δίστασε να "τα βάλει" με την διοίκηση των πρωταθλητών του 2009 και 2010! "Θα προτιμούσα να μην ανταλλάξουμε τον Πάου, όμως αν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να το είχαμε ήδη κάνει", δήλωσε ο Κόμπι, που ζήτησε από τους παράγοντες των Λέικερς "να αποφασίσετε και αν θέλετε να τον παραχωρήσουμε, να το κάνουμε γρήγορα, αλλιώς βγείτε και πείτε πως δεν φεύγει"!


Link:http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=c&p=3&c=23&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας