Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Έχασαν αλλά παρέμειναν στην τρίτη θέση

Την ήττα γνώρισαν οι Ίκαροι στη Ζωφριά από την ΑΕΚ με 69-56 σταματώντας το σερί κερδισμένων παιχνιδιών. Οι απουσίες των  πρώτων σκόρερ της ομάδας Τότσιου και Μαργαρίτη στοίχησαν πολύ στην ομάδα η οποία βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ , με τους γηπεδούχους να είναι στο πρώτο δεκάλεπτο ιδιαίτερα εύστοχοι πίσω από την γραμμή των τριών πόντων. Το δεύτερο δεκάλεπτο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν λύσεις επιθετικά ,με αποτέλεσμα η ομάδα της ΑΕΚ να αυξάνει συνεχώς  τη διαφορά. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την ΑΕΚ να προηγείται με 41-27.
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο εκτοξεύοντας τη διαφορά στους είκοσι και πλέον πόντους. Αυτό που κατάφεραν οι κυανοκίτρινοι στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν να μαζέψουν λίγο την διαφορά με το τελικό 69-56 να έρχεται δίκαια. Η ήττα αυτή δεν στοίχησε βαθμολογικά στην ομάδα των Ικάρων που παραμένει μόνη στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει την ομάδα της ΑΕΚ Άργους το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 17.00 στο Δ.Α.Κ. Σερρών.

Διαιτητές: Μητσόπουλος - Δεσλής - Νικολούδης.
Τα δεκάλεπτα: 24-15, 41-27, 57-38, 69-56.
ΑΕΚ (Καραγιάννης): Βασιλόπουλος 9 (1τρ., 7 ασ.), Νοέας 6, Φοτιτζόγλου, Τζόλος, Κούρτης 10 (2), Σιαμανδούρας 6, Μάντζαρης 4, Δέσπος 6, Σκλάβος 18 (2), Μαγουλάς, Φωτεινόπουλος, Φαλέκας 10 (2).
ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 5 (1), Γρίψιος , Μούρτος 3 (1), Καμπερίδης 12, Τσανάκας 2, Συμεωνίδης 17, Θεοδωράκος 17 (3), Γεωργιάνος,  Ιωσηφίδης  , Βοϊβατόπουλος.

Link:http://ikaroibc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=399&catid=81&Itemid=106


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας