Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ίκαροι Σερρών - Πιερικός Αρχέλαος 76-56 (11/2/2012)



Ίκαροι - Πιερικός/Αρχέλαος Κατερίνης: 76-56

Ευρεία νίκη επί του Πιερικού/Αρχέλαου σημείωσαν οι Ίκαροι στο κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων μετρώντας πέντε σερί επιτυχίες. Κόντρα και στις ατυχίες που προέκυψαν στη διάρκεια του ματς το συγκρότημα του Στάθη Καμαράκη αξιοποίησε τον παράγοντα έδρα ικανοποιώντας τους Σερραίους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Αναφορικά με την εικόνα του αγώνα οι γηπεδούχοι δέχθηκαν ισχυρό «χτύπημα» με τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μαργαρίτη δύο λεπτά μετά την έναρξη της πρώτης περιόδου. Ο πάουερ φόργουορντ των Ικάρων σε μια ανύποπτη φάση ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο δεξί πόδι (υπέστη θλάση στη γάμπα) και αποχώρησε από το παρκέ.

Παρά όμως αυτό το δυσάρεστο γεγονός οι «κυανοκίτρινοι» πήραν μικρή διαφορά στο σκορ (13-7, 15-10), με τον Βοϊβατόπουλο, που μπήκε στη θέση του Μαργαρίτη, να πετυχαίνει 7 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Η περίοδος έληξε 17-11.

Στο επόμενο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 21-19 (8:12). Πεχλιβάνης και Καμπερίδης ανέλαβαν δράση στην επίθεση και οι Σερραίοι βρέθηκαν στο +8 (31-23, 4:00). Η περίοδος ολοκληρώθηκε με 36-29.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν κακό από πλευράς θεάματος. Τόσο οι μεν, όσο και οι δε ήταν αρκετά άστοχοι και για αρκετή ώρα το σκορ ήταν «κολλημένο» στο 39-33. Μετά τον Μαργαρίτη και ο Τότσιος κάθισε στον πάγκο, αφού ο ηγέτης των γηπεδούχων πονούσε στο δεξί πόδι (κι αυτός πρόβλημα στη γάμπα).

Οι Ίκαροι δεν το έβαλαν κάτω και μέσα από τη σωστή ομαδική δουλειά αύξησαν τη διαφορά στο +14 με καλάθι του Συμεωνίδη (47-33, 2:09). Οι Κατερινιώτες εν τούτοις «τρέχοντας» 7-1 σερί κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανοί (48-40 τελείωσε η περίοδος).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Τότσιος «έσφιξε» τα δόντια και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο. Το σύνολο του Στάθη Καμαράκη ήταν το αφεντικό στο παρκέ (55-45, 62-52) απέναντι σ' έναν αντίπαλο παλαιάς «κοπής» που τα περίμενε όλα από τον Μαλτέσιο. 

Οι «κυανοκίτρινοι» όχι μόνο δεν χαλάρωσαν καθώς το ματς έφτανε στο τέλος, αλλά αντιθέτως προς τέρψη των θεατών έβγαλαν ακόμη περισσότερη ενέργεια (10-0 σερί) κατακτώντας με χαρακτηριστική άνεση το ροζ φύλλο. 

Σχόλιο από serresbasket: Οι «κυανοκίτρινοι» ήταν ΟΜΑΔΑ. Παρά τις ατυχίες με τον Μαργαρίτη και τον Τότσιο, παρά τα 4 φάουλ του Πεχλιβάνη σε καθοριστικό σημείο και τα φάουλ των ψηλών έγινε σωστή διαχείριση του υλικού και οι Ίκαροι «κατάπιαν» τον Πιερικό.

Διαιτητές: Γκούμας - Πουρσανίδης - Σιμητόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 17-11, 36-29 (ημ.), 48-40, 76-56

Ίκαροι (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 11 (1), Τότσιος 14 (2), Μούρτος 6, Καμπερίδης 15 (3), Συμεωνίδης 10, Μαργαρίτης 4, Βοϊβατόπουλος 9 (1), Θεοδωράκος 7, Ιωσηφίδης, Τσανάκας, Γρίψιος, Γεωργιανός.

Πιερικός/Αρχέλαος (Γαλάνης): Μποχωρίδης 2, Μπεχλιβάνης 6 (2), Πανάρας 8 (1), Μπουρδάνος 2, Μαλτέσιος 17, Μάρτζος 10, Μαρμαρινός 7, Φουτσιτζής 4, Δαμαλής, Παπαδόπουλος, Φακοπουλίδης, Σταμπουλής.

Link: http://serresbasket.blogspot.com/2012/02/2-18.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας