Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτο Τρίποντο στη λήξη του Αγώνα

Ο Νικολάς Ριτσότι θέτει ήδη υποψηφιότητα για το πιο εντυπωσιακό σουτ της σεζόν στην Ισπανία, σκοράροντας ένα απίστευτο τρίποντο πίσω από τη σέντρα και νικώντας το χρονόμετρο.



Απίστευτο Τρίποντο στη λήξη του Αγώνα

Η σούπερ θεαματική αυτή φάση έλαβε χώρα στην αναμέτρηση Ομπραντόιρο-Κανάριας για την 3η αγωνιστική της Endesa Liga, με τον άσο της νεοφώτιστης στην ACB, Κανάριας, να κλείνει με ονειρεμένο τρόπο το πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα του.

Στην τελευταία φάση της πρώτης περιόδου οι φιλοξενούμενοι είχαν την επίθεση όμως έχασαν την μπάλα και αυτή κατέληξε πίσω από το κέντρο του γηπέδου, με τον Αργεντινό γκαρντ να έχει όμως τη... λύση.

Και τι λύση. Ο 26άχρονος άσος (τα κλείνει την ερχόμενη Τετάρτη) εξαπέλυσε μία τρίποντη βόμβα πίσω από το κέντρο του γηπέδου παρά το γεγονός ότι δέχτηκε ασφυκτικό μαρκάρισμα, με την απέλπιδα προσπάθειά του να επιβραβεύεται με ένα σούπερ καλάθι, το οποίο θα παρελάσει για αρκετό καιρό στα highligths ισπανικών αθλητικών εκπομπών.

Να σημειωθεί ότι με το τρίποντο του Ριτσότι, η Κανάριας πήρε προβάδισμα στο σκορ με 18-17, όμως δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει και στο φινάλε, το οποίο βρήκε την Ομπραντόιρο να επικρατεί με 71-68.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας