Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Γλυφάδα - Πανσερραϊκός 1-2

Ο Πανσερραϊκός έστω και στην παράταση, απέναντι στην Γλυφάδα, κέρδισε με 2-1, σε ένα παιχνίδι που παρ’ όλα αυτά το ήθελε, αφού τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει μια καλή παράδοση στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με καλές πορείες.



Τον Οδυσσέα Κορδελιού θα αντιμετωπίσει στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πανσερραϊκός μετά την πρόκρισή του με 2-1 επί του ΑΟ Γλυφάδας στην παράταση.

Στη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Πανσερραϊκός όπου θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Κορδελιού με στόχο την πρόκριση που θα τον φέρει απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα των Σερρών επικράτησε 2-1 του ΑΟ Γλυφάδας στην Αθήνα στην παράταση και έφτασε στο στόχο της. Μόλις στο 15’ ο Ράντιτς με πολύ ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για τα «λιοντάρια», ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ήρθε η απάντηση από τους γηπεδούχους με τον Μουστογιάννη.

Μέχρι και τη συμπλήρωση των 90 λεπτών στην αναμέτρηση δεν είχε αλλάξει κάτι με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση. Εκεί ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της πρόκρισης όταν στο 97’ ο Κιάσσος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Η Γλυφάδα είχε την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο στο 105’ το σουτ του Καζαντζή μετά από απόκρουση του Κουτζαβασίλη κατέληξε στο δοκάρι.  

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Χώνος, Χατζησαΐας, Κόντη, Καρλιάμπας, Κολοτούρος, Σκάρος, Ζαχαράτος, Καλογιάννης (61’ Νικόλτσης), Μουστογιάννης, Καϊμακαμούδης, Καζαντζής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Καψάλης (46’ Μπονέρης), Καρασαλίδης, Καρακώστας, Ανάκογλου, Παρασκευαΐδης (70’ Σιάκκας), Ράντιτς, Τοντόροφ, Τσούτσης (60’ Μπανγκουρά), Γκουγκουλιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας