Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς διεξήχθη στις Σέρρες, όπου ο Πανσερραϊκός πήρε την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, χάρις σε τέρμα του Γιώργου Γκουγκουλιά στο 92’!




Οι Σερραίοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Κόντο στο 32’ ωστόσο, οι Βολιώτες έφεραν το ματς στα ίσια με τον Στουρνάρα στο 40’ και πήραν προβάδισμα με τον Ογιαρμπίντε στο 57’. Όμως, τα «Λιοντάρια» κατάφεραν να… κλέψουν το βαθμό της ισοπαλίας, με τον Γκουγκουλιά στο 92’ και διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τον Ολυμπιακό Βόλου, όταν μόλις στο 2’ ο Πινδώνης έκανε το φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λουσινί και στην συνέχεια ο πορτιέρο των γηπεδούχων μπλόκαρε.

Στην συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» των Σερρών ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε για ένα τέρμα. Η υπεροχή των γηπεδούχων έφερε… καρπούς στο 32’ όταν ο Κόντος εκτέλεσε όμορφα το φάουλ και ο Γκίτκος δεν κατάφερε να αντιδράσει, για το 1-0.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε… στροφές και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια (1-1) οκτώ λεπτά αργότερα με τον Στουρνάρα. Ο Μπακαγιόκο βρήκε τον αμυντικό της ομάδας του Βόλου και αυτός με πλασέ νίκησε τον Λουσινί.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο Πανσερραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει και πάλι το προβάδισμα, καθώς ο Ανάκογλου στο δεύτερο δοκάρι έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Γκίτκος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να φτάσουν στην ολική ανατροπή στο 57’ με τον Ογιαρμπίντε. Ο άσος του Ολυμπιακού πήρε τη μπάλα στην «καρδιά» της άμυνας των «Λιονταριών» και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για τους Βολιώτες.

Οι Σερραίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ανέβασαν την πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ωστόσο στο 64’ ο Ανάκογλου δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γκίτκου.

Ωστόσο, ο Πανσερραϊκός δεν είχε… πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 92’ ο Γκουγκουλιάς… ντύθηκε και πάλι λυτρωτής για τους γηπεδούχους, μια και με κοντινό πλασέ, έπειτα από λάθος του Γκίτκου, έκανε το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκράνας (Σ.Δ. Ξάνθης), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Παρασκευαΐδη, Γόγολο, Σιάκκα, Στογιάνοφ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Λουσινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Μπριλάκης, Σιάκκας, Παρασκευαΐδης (63’ Γκουγκουλιάς), Ανάκογλου, Ράνιτς, Κόντος, Τοντόροφ (56’ Μπονέρης), Μπανγκουρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Πετρόφ, Κατσιαρός (65’ Καρράς), Γόγολος, Μπακαγιόκο (88’ Κόλεφ), Γαλάνης (59’ Ανιέτε), Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Ογιαρμπίντε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας