Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Εθνικός Γαζώρου - Φωκικός 4-0

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Εθνικός Γαζώρου στην Football League συντρίβοντας την ομάδα του Φωκικού με 4-0.



 
Επίδειξη δύναμης έκανε η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου, που «φιλοδώρησε» με τέσσερα τέρματα την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Φωκικό, προσγειώνοντας έτσι απότομα την ομάδα από την Άμφισα.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 17′ ο Σάκης Γκόγκας, όταν μετά από ωραία σέντρα του Ναλμπάντη με δυνατή κεφαλιά «κάρφωσε» την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 23′ ο Μπεκιάρης με μία βολίδα εκτός περιοχής νίκησε τον Γεωργίου και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι δεν αρκέστηκαν, συνέχισαν να πιέζουν και αφού έχασαν ευκαιρίες κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, όταν μετά από μπέρδεμα στην περιοχή του Φωκικού ο Ζιγκερίδης από το ύψος του πέναλτι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ. Το τελικό 4-0 έγραψε και πάλι ο Ζιγκερίδης, με ωραίο πλασέ στην κίνηση μετά από πολύ ωραία σέντρα του Νίρλα που τον έβγαλε μόνο του μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Με αυτή τη νίκη ο Γάζωρος «σκαρφάλωσε» στην 11η θέση με 6 βαθμούς, ενώ ο Φωκικός βρίσκεται στην 9η με 7 βαθμούς.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης (76′ Παπάζογλου), Κουκόλης (75′ Καρυπίδης), Καπίας, Μερεσιώτης, Μουσικάκης (67′ Νίρλας), Ζιγκερίδης, Γεωργιάδης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Γκόγκας.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Κριστό Βαζέχα): Γεωργίου, Κωστόπουλος, Χαλούλος, Εσόνο, Τετέ, Σκαρίμπας (56′ Αμπντουραχμάνι), Ν’ Γκουέμ, Μπουλούλης, Ευσταθίου (46′ Λουκίνας), Ταμπάκης (76′ Γεωργουσόπουλος), Γκόμεζ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας