Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Πανσερραϊκός - Οδυσσέας Κορδελίου 2-1

Έστω και την τελευταία στιγμή ο Πανσερραϊκός κατάφερε να προκριθεί στην 3η φάση του Κυπέλλου, καθώς επικράτησε εντός έδρας του Οδυσσέα Κορδελίου με 2-1.

 ΣΚΟΡΕΡ: 1' Αχαλινόπουλος, 51' Τοντόροφ, 88' Γκουγκουλιάς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΙ: Δηλγεράκης, Βάντσης (Δράμας) 
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ανάκογλου-Λαζαρίδης, Aγγελίδης, Αντωνιάδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 31' Λαζαρίδης


Μπορεί ο Πανσερραϊκός για ακόμη μια φορά να έκανε τα "εύκολα"... δύσκολα στο κύπελλο κόντρα σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας, ωστόσο έστω και με την ψυχή στο στόμα κατάφερε και κέρδισε με 2-1 τον Οδυσσέα Κορδελιού και προκρίθηκε στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα σε διπλούς αγώνες (τέλη Νοεμβρίου και μέσα Δεκεμβρίου οι αναμετρήσεις).

Ο θεσμός του κυπέλλου έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι... πάει στον Πανσερραϊκό, η αλήθεια όμως είναι ότι τα "λιοντάρια" τις καλές εμφανίσεις τις κάνουν με "μεγαλύτερους" αντιπάλους. Με τους "μικρότερους" κρατούν την ουσία που στην προκειμένη περίπτωση είναι η πρόκριση, γιατί σίγουρα ο Μιχάλης Γρηγορίου δε μπορεί να κρατήσει κάτι παράπανω από αυτές τις δύο αναμετρήσεις (με Κεραυνό Γλυφάδας και Οδυσσέα Κορδελιού) και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρωτάθλημα και τον αγώνα της Δευτέρας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Καψάλης (67' Κιάσσος), Τοντόροφ, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Τσιμίκας (46' Ανάκογλου), Παρασκευαϊδης, Ράνιτς, Μπονέρης (46' Γκουγκουλιάς), Κόντος, Μπανγκούρα

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Αλέξης Αλεξίου): Κραβαρίτης, Θυμιόπουλος, Αντωνιάδης, Αγγελίδης, Λαμπάκης, Λαζαρίδης, Σάρρος, Μπολώσης, Κυριακίδης (87' Ιβανίδης), Αχαλινόπουλος, Ευθυμιάδης (39' Παπαδόπουλος)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας