Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Παναθηναϊκός - Λάτσιο 1-1

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε την ήττα στο 90' με το γκολ του Τοτσέ και διατήρησε τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Ένταση πριν και κατά τη διάρκεια του ματς μεταξύ των οπαδών.

 ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκόμεζ
 ΣΚΟΡΕΡ: 26' Σεϊταρίδης (Αυτογκόλ), 90' Τοτσέ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσάνα
ΚΟΚΙΝΕΣ: -



Οι πράσινοι παραμένουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης, αν και με δύο ισοπαλίες στο ΟΑΚΑ μειώνονονται οι ελπίδες τους, καθώς και το άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα στη Μάριμπορ και την Τότεναμ ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1).

Ο Παναθηναϊκός του τελευταίου τέταρτου απέναντι στους Ρωμαίους έδειξε πως σε καμία περίπτωση η εικόνα που έχει η ομάδα φέτος, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η ομάδα του Φερέιρα ήταν ανώτερη σε όλα από τη Λάτσιο, έχασε ευκαιρίες ακόμα και για να πάρει το παιχνίδι, ενώ και νωρίτερα με τους Σισοκό και Χριστοδουλόπουλο πλησίασε στο γκολ.

Το «τριφύλλι» πάντως, κατάφερε να μη χάσει για δεύτερη φορά στην έδρα του απέναντι στα φαβορί του ομίλου, δείχνοντας πως μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα, αφού δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι... πάτησε τη Λάτσιο στα τελευταία δέκα λεπτά του παιχνιδιού, έχασε ευκαιρίες με τους Φορναρόλι, Χριστοδουλόπουλο, Κουίνσι και Τοτσέ και έφτασε στην ισοφάριση, με ορθόδοξο τρόπο αλλά αργά για να καταφέρει την ολική ανατροπή παρά την εξαιρετική του εικόνα στο φινάλε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Φουρλάνος (67' Φουρλάνος), Σισοκό (78' Μαυρίας), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι (74' Τοτσέ).

ΛΑΤΣΙΟ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Μπιζάρι, Κόνκο, Κιάνι, Ντίαζ, Καβάντα, Λεντέσμα, Γκονζάλεζ (86' Τσάνα), Ερνάνες (78' Ονάτσι), Καντρέβα, Μάουρι (46' Ζάρατε), Φλόκαρι.

Βαθμολογία 10ου ομίλου

1. Λάτσιο 5
2. Μάριμπορ 4
3. Τότεναμ 3
4. ΠαναθηναΪκός 2 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας