Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Καλλιθέα - Πανσερραϊκός 2-3

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για 55 λεπτά, ο Πανσερραϊκός ανέτρεψε στο φινάλε το προβάδισμα της Καλλιθέας επικρατώντας 3-2.



Σε ένα παιχνίδι που θα συμπεριληφθεί σίγουρα στα καλύτερα της φετινής Football League, με φοβερό ρυθμό, ένταση, νεύρα, πανέμορφα γκολ, ανατροπές, κόκκινη κάρτα και δυνατά μαρκαρίσματα, ο Πανσερραϊκός βγήκε νικητής από τη...μονομαχία του "Ελ Πάσο", κέρδισε με 2-3 και ζευγάρωσε τις νίκες του μετά και το...τρίποντο της 1ης αγωνιστικής επί της ΑΕΛ.

Η εξέλιξη συγκλονιστική. Ο Πανσερραϊκός αφού προηγήθηκε μόλις στο 23΄ με φοβερό γκολ του Ράνιτς, αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες λίγο αργότερα λόγω δύο...κουτών κίτρινων καρτών του Σλοβένου και παρότι κράτησε το σκορ μέχρι το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, γρήγορα η Καλλιθέα με γκολ των Μαρουκάκη και Καλτσά έφερε τα πάνω-κάτω. Και όμως, ενώ όλοι νόμιζαν πως το παιχνίδι αρχίζει να κρίνεται, οι "κόκκινοι" είχαν διαφορετική γνώμη. Με μπροστάρη τον αρχηγό, Δημήτρη Ανάκογλου, που πήρε την ομάδα στις πλάτες του ο Πανσερραϊκός επέστρεψε. Ο "Τζίμης" αφού κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπανγκουρά στο 75΄, στο 80΄ με μια εξαιρετική κάθετη μπαλιά, σέρβιρε το 2-3 στον Κόντο και...αποθέωση.

Συγκάτοικος των "λιονταριών" στην κορυφή είναι ο Φωκικός που εντυπωσίασε με την εμφάνισή του στο 3-0 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Σεφτέ στις νίκες έκαναν ΑΕΛ και Εργοτέλης.

Οι σκόρερς:
58' Μαρουκάκης,
65' Καλτσάς,
22' Ράνιτς,
74' πεν. Μπανγκουρά,
 80' Κόντος


ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Ντα Σίλβα, Χριστοφιλέας, Πλάτανος, Καλτσάς, Σταύρου, Μουσταφίδης, Κατσικογιάννης (46' Ματσούκας), Αρβανίτης, Ντακόλ, Φαρινόλα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Λουκινί, Κιάσσος, Τσαούσης, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου, Ράνιτς, Κόντος, Τοντόροφ, Μπανγκουρά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας