Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ρούβας - Εθνικός Γαζώρου 1-3

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Εθνικός Γαζώρου που πέρασε από την Κρήτη και τον Ρούβα με 1-3 και με ανατροπή.



Οι "μπλε" πέτυχαν αυτό που ήθελαν πήραν τη νίκη - πρόκριση και πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσουν την Σκόντα Ξάνθη εντός έδρας.

Μόλις στο 5ο λεπτό, ο Αντωνάκης ανετράπη από τον Βαλσαμάκη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κορδονούρης το εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0 για τον τοπικό Ρούβα.

Ο προπονητής Αντώνης Δρακόπουλος του Ρούβα αποβλήθηκε ζητώντας να αποβληθεί ο Βαλσαμάκης, κάτι που βεβαίως δεν έγινε. Στο 44ο λεπτό ο Γιάννης Ναλμπάντης σε σουτ που επιχείρησε είχε δοκάρι. Έτσι τελείωσε το ημίχρονο με τον Ρούβα να προηγείται με 1-0.

Στην επανάληψη, ο Εθνικός Γαζώρου έψαχνε την ισοφάριση και στο 76ο λεπτό έκανε το 1-1 με σκόρερ τον Ναλμπάντη. Την ανατροπή έκανε η ομάδαστο 81ο λεπτό ο Αντώνης Χαριτίδης κάνοντας για τους "μπλε" το 1-2.  Και στο 94ο λεπτό ο Δημοσθένης Κοσμίδης έκανε το 1-3 για τον Γάζωρο δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη και πρόκριση. 

ΡOYBAΣ (Αντώνης Δρακόπουλος): Χριστοδουλάκης, Λυράκης (83 Κίτσος), Τζιράκης, Ντελία, Ανωγειανάκης (46' Γκάτσης), Αντωνάκης, Ελκεμανς (70' Γκονζάλες),Κορδονούρης, Πετράς, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης):
Βαλσαμάκης, Γαλακτερός, Γεωργιάδης, Γκόγκας (60' Κρυστάλης), Κοσμίδης, Καπίας, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Νίρλας, Μουσικάκης (55' Χαριτίδης), Κωνσταντινίδης (82' Καρυπίδης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας