Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Ολύμπια Λιουμπλιάνας - Παναθηναϊκός 67-85

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από τη Λιουμπλιάνα, όπου νίκησε με 85-67 την Ολίμπια και πέτυχε την 2η νίκη του. Εξαιρετικός ο Λάσμε.



Highlights: Union Olimpija - Panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, την περασμένη Δευτέρα, νικώντας την Ολίμπια Λιουμπλιάνας με σκορ 85-67.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό ο οποίος πλέον ισοβαθμεί με την Φενέρμπαχτσε και την Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή του Α' ομίλου της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε όλους τους τομείς, έπαιξε με αυτοπεποίθηση και είχε σε εξαιρετική βραδιά τους Στεφάν Λάσμε και Γιόνας Ματσιούλις.

Ο πρώτος ήταν εκπληκτικός, έδωσε ενέργεια, πήρε ριμπάουντ, έδωσε έτοιμα καλάθια, ενώ ο δεύτερος ήταν λίρα εκατό στο σκοράρισμα τελειώνοντας το παιχνίδι με 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο σέντερ από τη Γκαμπόν είχε 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Έτσι, πήραν κάποιες ανάσες οι Σχορτσανίτης και Διαμαντίδης οι οποίοι σήκωσαν το βάρος σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 38-50, 50-69, 67-85

ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΛΙΑΝΑΣ (Φιλιπόφσκι): Γουότερς 10, Ρούπνικ 2, Πρέπελιτς 11(2), Μπλάζιτς 6, Ρανίκο, Μούριτς 5, Μπέινς 16, Μπάμπνιτς 6, Πέιζ 9(1), Μοτσνικ, Όμιτς 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Μπράμος 2, Πάνκο 9, Ματσιούλις 18(3), Άρμστρονγκ 2, Ούκιτς 14(1), Λάσμε 13, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 5(1), Κίτσεν 4, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος 12(3), Σχορτσανίτης 4.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας