Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Παναθηναϊκός - Τότεναμ 1-1

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια του σε Ελλάδα και Ευρώπη αναδείχτηκε ισόπαλος με την Τότεναμ η οποία τα χρειάστηκε στις καθυστερήσεις.

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μέγιερ (Γερμανία) 
ΣΚΟΡΕΡ: Ντόουσον 35', Τοτσέ 77'.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπέιλ 40', Βύντρα 75', Γουόκερ 90'.
ΚΟΚΙΝΕΣ: -



Εντελώς μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και θυμίζοντας κάτι από Panathinaikos ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία από την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ με 1-1 ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα το Τριφύλλι ήταν αυτό που είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στο σακούλι του.

Ο Φερέιρα ρίσκαρε με την αλλαγή του Σισοκό στο δεύτερο μέρος ενώ ο Σεϊταρίδης έκανε ένα από τα καλύτερα του ματς με την πράσινη φανέλα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Η εικόνα των πράσινων άφησε πολλά αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας και όλοι ελπίζουν να αποτελέσει την απαρχή της αντεπίθεσης των πράσινων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Βιτόλο, Μαρίνος (46' Σισοκό), Ζέκα, Κουίνσι (90+ Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (85' Μαυρίας), Τοτσέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ (Βίλας Μπόας): Λιορίς, Γουόκερ, Ντόουσον, Κόλκερ, Βερτόνγχεν, Ντεμπελέ, Χάντλστοουν (81' Σάντρο), Λένον (76' Τάουνσεντ), Ντέμπσει (66' Σίγκουρτσόν), Μπέιλ, Ντεφόε.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας