Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Λάρισα - Εθνικός Γαζώρου 2-1

Την ήττα γνώρισε ο Εθνικός Γαζώρου από τη Λάρισα με 2-1 στον αγώνα που έγινε στην Λάρισα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Κίτρινες Κάρτες: Καπίας, Κουκόλης, Τσιμπάμπας, Καρανίκας, Ναλμπάντης


(Το γκολ του Εθνικού Γαζώρου)
Για τα υπόλοιπα γκολ μπείτε εδώ.

Στο 11ο λεπτό του αγώνα χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό Γαζώρου, να ανοίξει το σκόρ, όταν ο Σέρεμετ έδιωξε μετα από σούτ του Ζυγκερίδη και στην επαναφορά ο Ναλμπάντης έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι. Τελικά στο 45΄ η Λάρισα κατάφερε να βγει αυτή μπροστά στο σκορ, μετα από ένα αμφισβητούμενο φάουλ, το οποίο εκτέλεσε ο Νεμπεγλέρας και ο Σκόνδρας με κεφαλιά-ψαράκι έγραψε το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 71΄ ο Νύρλας σέντραρε και ο Μπεκιάρης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 88ο λεπτό όμως η Λάρισα κατάφερε να πάρει τους τρις βαθμούς της νίκης μετα από μια εκτέλεση φάουλ από τον Νεμπεγλέρα και την κεφαλιά του Τσιμπάμπα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στα δυσαρεστα του αγωνα συμπεριλαμβάνεται ο τραυματισμός του Μερεσιώτη, ο οποιος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μετα απο κλοτσια που δέχθηκε στο πόδι.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: (Παναγιώτης Διλμπέρης) Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κουκόλης, Καπίας, Μερεσιώτης (Νύρλας 24΄), Μουσικάκης, Ζυγκερίδης (Κωνσταντινίδης 57΄), Γεωργιάδης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Γκόγκας

ΛΑΡΙΣΑ: (Μιχάλης Ζιώγας) Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας (Καρανίκας 64΄), Ζεκίνια, Χασομέρης, Δεινόπαπας (Φρανκού 75΄), Τσίγκας (Τσιμπάμπα 32΄)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας