Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ρέντινγκ - Άρσεναλ 5-7

Η Άρσεναλ βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο "Madejski" από τη Ρέντινγκ αλλά έστειλε το ματς στην παράταση (!) με γκολ του Γουόλκοτ στο 96' και εκεί πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ με το εξωπραγματικό 7-5!




Από το βράδυ της Τρίτης, οι οπαδοί της Άρσεναλ μπορούν να υπερηφανεύονται πως η ομάδα τους πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο απίστευτες ανατροπές στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έφτασε στα όρια της συντριβής στην έδρα της Ρέντινγκ για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ, χάνοντας με 4-0 στο 37ο λεπτό, όμως παρόλα αυτά κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση, χάρη σε γκολ του Γουόλκοτ στο 96', στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων!

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Φεντερίτσι, Σόρεϊ, Γκάντερ, Γκορκς, Μόρισον, Λάιγκερτγουντ, Ταμπ, Ρόμπσον-Κάνου, ΜακΚλίρι (74' ΜακΆναφ), Χαντ (74' Πογκρεμπνιάκ), Ρόμπερτς (90' Τσερτς)

ΑΡΣΕΝΑΛ: Νταμιάν Μαρτίνες, Τζουρού, Κοσιελνί, Μικέλ (105' Μίαντ), Τζένκινσον, Κοκελέν, Φρίμπονγκ (61' Άισφελντ), Γκνάμπρι (61' Ζιρού), Αρσάβιν, Γουόλκοτ, Σαμάκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας