Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Επανομής 2-1

Η ομάδα των Σερρών πέτυχε την τρίτη νίκη της στη φετινή Football League, με αντίπαλο αυτή τη φορά την Αναγέννηση Επανομής, φτάνοντας έτσι στους δέκα βαθμούς και στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιούλας (Λάρισας), Νιώτη (Τρικάλων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κόντος, Παρασκευαϊδης-Κυζιρίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Συγκάτοικος με την ΑΕΛ Καλλονής στην κορυφή της βαθμολογίας είναι από το απόγευμα της Πέμπτης (11/10) ο Πανσερραϊκός καθώς κατάφερε να νικήσει με 2-1 την αξιόμαχη Αναγέννηση Επανομής, σε ένα παιχνίδι που έγινε παρουσία περισσότερων από 1000 φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης των Σερρών.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ανέβηκε αρκετά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με την είσοδο του σκόρερ του νικητήριου τέρματος, Γκουγκουλιά και του Μπονέρη και κατάφερε έτσι να καταβάλει την αντίσταση του συγκροτήματος του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Τα «λιοντάρια» έφτασαν έτσι στην 3η τους νίκη στη φετινή Football League κι έχουν πλέον 10 βαθμούς, όντας στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ομάδα της Λέσβου. Στον αντίποδα, η Αναγέννηση Επανομής είδε τον Πάτρικ Ογκουνσότο να σκοράρει για ένα ακόμα ματς, αλλά και να τραυματίζεται και να αποχωρεί από το παιχνίδι μόλις στο 29’, χωρίς να καταφέρει τελικά να πάρει το θετικό αποτέλεσμα με συνέπεια να παραμείνει στους 3 βαθμούς και τα χαμηλά στρώματα του πίνακα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Λουσινί, Σιάκκας, Καρακώστας, Τσαούσης, Κιάσσος, Καρασαλίδης (46’Παρασκευαΐδης), Ανάκογλου, Ράνιτς, Τοντόροφ (46’ Γκουγκουλιάς), Μπανγκουρά, Κόντος (65’Μπονέρης)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Τοπαλίδης, Παπατζίκος, Κουκουλέκης, Τέλλος, Τσερκέζος, Κουλίδης, Δραγανίδης (71’ Νταντάμης), Μωυσίδης, Ταχματζίδης, Σικαλόπουλος (60’ Κυζιρίδης), Ογκουνσότο (29' Τζανδάρης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας