Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Βύζας Μεγάρων - Εθνικός Γαζώρου 0-0

Πολύτιμο βαθμό κατάφερε να κατακτήσει ο Εθνικός Γαζώρου στα Μέγαρα απέναντι στον Βύζαντα με 0-0 και έτσι έφτασε τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα της Football League.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ:
Κυριακόπουλος, Αθανασόπουλος (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
Θ. Βλάχος, Κοκόλης, Βελέτης, Διαμαντόπουλος - Μουσικάκης, Μερεσιώτης, Ναλμπάντης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
-

Στα πρώτα 45 λεπτά ο Βύζας ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε στο πρώτο τέταρτο να απειλήσει με τους Ντιαλό και Θ. Βλάχο. Στην συνέχεια η ομάδα του Γαζώρου ανέβασε την απόδοσή της με αποτέλεσμα να γίνει απειλητική στην εστία του Παναγόπουλου. Από την άλλη μεριά ο Βύζας προσπάθησε να εφαρμόσει το σύστημα των αντεπιθέσεων χωρίς αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη δημιούργησε και έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες. Μία στο 38' με τον Ναλμπάντη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Παναγόπουλο αλλά να μην μπορεί να τον νικήσει, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του Γκόγκα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζυγκερίδη ανάγκασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούσει εντυπωσιακά. Επίσης στο 40' ο Κατσαβάκης έχασε διπλή ευκαιρία να νικήσει τον Παναγόπουλο, μία με το κεφάλι και μία με σουτ, με τον τελευταίο να αντιδρά σωστά.

Στο β΄ μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με αποτέλεσμα να δούμε λιγότερες φάσεις στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι από την μία είχαν την κατοχή της μπάλας, με τον Εθνικό να έχει μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε την φάση του 64ου λεπτού όταν ο Ζυγκερίδης έκανε το "γέμισμα" στην περιοχή του Παναγόπουλου και ο Γρομητσάρης παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ στην προσπάθειά του να απομακρύνει, ενώ στο 70' ο Μανδύλης επιχείρησε την σέντρα-σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο "Γ" της εστίας του Αποστολίδη και τον έμπειρο γκολκίπερ να επεμβαίνει απομακρύνοντας την μπάλα. 

Επόμενος Αγώνας
Εθνικός Γαζώρου - Φωκικός (15/10/2012, 16:30)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Παναγόπουλος, Μπιτσάκος, Κρητικός (66' Διαμαντόπουλος), Θ. Βλάχος (55' Αρναρέλης), Μανδύλης, Ντιαλό, Ρεκλείτης, Ταμπάκης, Βελέτης, Κοκόλης (84' Ζούμας), Γρομητσάρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης):
Αποστολίδης, Κοσμίδης, Κουκόλης, Κατσαβάκης (80' λ.τ. Καπίας), Μουσικάκης, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης, Ναλμπάντης, Γκόγκας (67' Κρυστάλλης), Μπεκιάρης, Zυγκερίδης (65' Νύρλας).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας