Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ο Άρμστρονγκ στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χίλτον Άρμστρονγκ ο οποίος δέχτηκε την πρόταση των "πράσινων" κι έσπευσε να ανακοινώσει τη μεταγραφή του μέσω Twitter.




Οι καλύτερες φάσεις του Χίλτον Άρμστρονγκ  Ο Χίλτον Άρμστρονγκ δεν κράτησε σε... αγωνία άλλο τον Παναθηναϊκό και απάντησε θετικά στην πρόταση συνεργασίας που του είχαν κάνει οι "πράσινοι".

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Άρμστρονγκ, ενημερώνοντας τους απανταχού φίλους του, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά έγραψε: "Καλημέρα σε όλους... Θα ήθελα απλά να μοιραστώ μερικά υπέροχα νέα μαζί σας. Θα παίξω για τον Παναθηναϊκό, μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα".

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άρμστρονγκ προπονήθηκε και με τους Νετς τις προηγούμενες ημέρες αφήνοντας καλές εντυπώσεις, ωστόσο αποφάσισε πως το καλύτερο γι' αυτόν θα ήταν να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό.

Ο 28χρονος Αμερικανός θα είναι ο παρτενέρ του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στην ρακέτα του τριφυλλιού και πρόκειται για ένα ελαφρύ 5άρι με αθλητικά προσόντα που μπορεί να παίξει το ίδιο αποτελεσματικά σε άμυνα κι επίθεση.

Ο πρώην άσος της Βιλερμπάν αναμένεται να βρίσκεται στη χώρα μας μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, που θα τον ανακοινώσει σύντομα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας