Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Λονδίνο 2012 -> Μπάσκετ: Ισπανία - Ρωσία 67-59

Στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων (12/8, 5μ.μ.), θα δώσει το παρών η Ισπανία που με ολική επαναφορά στο β' ημίχρονο, επικράτησε 67-59 της Ρωσίας.


Η Ισπανία με αντεπίθεση διαρκείας στο β' ημίχρονο κι επίδειξη ανωτερότητας στο δ' δεκάλεπτο, "καθάρισε" τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του ολυμπιακού τουρνουά, επικρατώντας με σκορ 67-59 τη Ρωσία.

Πλέον, θα αγωνιστεί στον τελικό της Κυριακής (12/8, 5μ.μ.) κόντρα στο νικητή του αγώνα ΗΠΑ-Αργεντινή, έχοντας κατακτήσει ήδη ένα μετάλλιο.
Στο β' ημίχρονο, οι παίκτες του Σκαριόλο βελτιώθηκαν σε άμυνα κι επίθεση και μόλις πέρασαν μπροστά στο σκορ, ήταν πια δύσκολο να χάσουν.
Από την άλλη, οι Ρώσοι έχασαν τη συγκέντρωσή τους και μετά το τρίποντο - μαχαιριά του Καλδερόν στο τέλος της γ' περιόδου (46-46), δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στην ουσία ποτέ ξανά, έχοντας απωλέσει την υπέρ τους ψυχολογία.
Καθοριστικοί για την ανατροπή των Ισπανών ήταν οι Καλδερόν και Γκασόλ οι οποίοι τελείωσαν το ματς με 14 και 16 πόντους αντίστοιχα, μιλώντας στα κρίσιμα σημεία, όπου ο Κιριλένκο εμφανίστηκε κουρασμένος και άστοχος στις βολές.
Ο Σάσα Καούν ήταν πρώτος σκόρερ για τη Ρωσία 14 πόντους, ενώ και οι Πονκρασόφ, Μόνια προσπάθησαν πολύ για την ομάδα τους, όμως στο τέλος δεν ήταν αρκετοί.
Τα δεκάλεπτα: 9-12, 20-31, 46-46, 67-59
ΙΣΠΑΝΙΑ (Σκαριόλο): Γκασόλ 16(1), Φερνάντεθ 11(3), Ροντρίγκεθ, Ναβάρο 4, Καλδερόν 14(4), Ρέγιες 2, Σαν Εμετέριο, Γιουλ 7(1), Γκασόλ Μ. 11, Ιμπάκα 2.
ΡΩΣΙΑ (Μπλατ): Σβεντ 2, Μοζγκόφ 4, Φριντζόν 8(2), Καούν 14, Κριάπα 2, Αντόνοφ, Μόνια 9(3), Πονκρασόφ 10(1), Κιριλένκο 10(1).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας