Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 3-2

Η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-2 την Ρεάλ στο "Καμπ Νόου" στον πρώτο τελικό του Supercopa, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Τρελή γκάφα ο Βαλντές, ρεβάνς σε μία εβδομάδα στην Μαδρίτη.

Σκόρερς: 56' Πέδρο, 70' πέν. Μέσι, 78' Τσάβι / 55' Κρ. Ρονάλντο, 85' Ντι Μαρία
Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη
Διαιτητής: Κλος Γκόμεθ (Ισπανία)


 
Στον πρώτο τελικό του ισπανικού σούπερ καπ η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-2 της Ρεάλ, σε μία αναμέτρηση που... όλα τα λεφτά ήταν το δεύτερο ημίχρονο.

Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά οι Καταλανοί έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 3-1 χάρη στα τέρματα των Πέδρο, Μέσι και Τσάβι.

Ο Αντρές Ινιέστα έκανε σπουδαία εμφάνιση και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μέσι στο 84' για το 4-1, αλλά ο Κασίγιας είπε "όχι" και ο Βίκτορ Βαλντές ένα λεπτό αργότερα έκανε το θαύμα του!

Ο πορτιέρο της Μπαρτσελόνα επιχείρησε να ντριμπλάρει τον Άνχελ ντι Μαρία χωρίς επιτυχία και ο Αργεντινός τον τιμώρησε διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Η ρεβάνς διεξάγεται σε 6 βράδια, την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 23:30 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και ο κανόνας των εκτός έδρας ισχύει κανονικά.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Αντριάνο, Μπουσκέτς, Τσάβι (83' Φάμπρεγκας), Ινιέστα, Πέδρο (87' Τζόρντι Άλμπα), Αλέξις Σάντσες (72' Τέγιο), Μέσι.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Ραούλ Αλμπιόλ, Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Μεσούτ Εζίλ (82' Μαρσέλο), Καγεχόν (66' Ντι Μαρία), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (61' Ιγκουαΐν).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας