Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Λονδίνο 2012 -> Μπάσκετ: Ημιτελικοί

Οι ΗΠΑ, η Αργεντινή, η Ρωσία και η Ισπανία είναι οι "4" καλύτερες ομάδες του ολυμπιακού τουρνουά που θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά της Παρασκευής.


Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ των ανδρών αναδείχθηκαν και τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα επιβεβαίωσαν τους τίτλους τους, περνώντας από τα προημιτελικά της διοργάνωσης!
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα με αντίπαλο την Αυστραλία και πέρασε εύκολα στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θέλει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο και μάλιστα χωρίς ήττα στο παθητικό της!
Η Αργεντινή στο ντέρμπι με τη Βραζιλία πάλεψε το ματς και τελικά η τριάδα των Σκόλα, Τζινόμπιλι, Ντελφίνο απέδειξε πως έχει δυνάμεις και πάθος για διάκριση, χαρίζοντας την πρόκριση στην Εθνική ομάδα της χώρας της.
Από την πλευρά της, η Ρωσία στην 3η της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, προκρίθηκε στην κορυφαία 4άδα και είναι έτοιμη για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, θέλοντας μία ακόμα νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια!
Όσον αφορά την Ισπανία, έχει κατακτήσει δύο φορές το ασημένιο μετάλλιο και έχοντας αποφύγει τις Ηνωμένες Πολιτείες στον ημιτελικό, βάζει πλώρη για ένα ακόμα.
Πλέον, τα πάντα μπορούν να συμβούν, ωστόσο αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Ισπανία - Ρωσία (10/8/2012, 19:00)
Αργεντινή - Η.Π.Α. (10/8/2012, 23:00)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας