Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3Χ3

Η Ελλάδα γίνεται για μία ακόμη φορά το σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το μπάσκετ. Το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ 3Χ3, Ανδρών και Γυναικών, φιλοξενείται στη χώρα μας από τις 23 ως τις 26 Αυγούστου, στην καρδιά της Αθήνας, στο Ζάππειο. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3x3 συμμετέχουν 24 ομάδες ανδρών και 24 γυναικών.

  
ΑΝΔΡΕΣ

Η Εθνική Ανδρών 3x3 επικράτησε της Αιγύπτου με 15-12 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκόσμιο πρωταθλήματος. Έχασε όμως από την Γαλλία στον πόντο και έτσι δεν κατάφερε να συνεχίσει στα ημιτελικά


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική 3x3, η οποία επικράτησε της Αιγύπτου στο Ζάππειο με 15-12 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέβαλε το παιχνίδι του από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, παρότι οι Αιγύπτιοι αντέδρασαν και πέρασαν μπροστά με 11-10.

Για τους διεθνείς μας ο γκαρντ του Πανιωνίου, Νίκος Παππάς πέτυχε 7 πόντους, ο Γιώργος Μπόγρης είχε 5 και ο Χάρης Γιαννόπουλος πρόσθεσε 3. 

Η Γαλλία έκοψε όμως το δρόμο της Ελλάδας προς τα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος 3χ3 επικρατώντας με 16-15 στον ημιτελικό του Σαββάτου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τα έδωσε όλα κόντρα στη Γαλλία αλλά αποχώρησε ηττημένο με σκορ 16-15 και με τον Παππά να αστοχεί στο τελευταίο σουτ.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η Εθνική Γυναικών 3x3 νίκησε τη Ρωσία με 16-15, έπειτα από τρίποντο της Αφροδίτης Κοσμά στην εκπνοή της αναμέτρησης και προκρίθηκε στην οκτάδα του Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Εκεί έχασε όμως από την Ουκρανία για έναν πόντο και αποκλείστηκε από την διοργάνωση.


Με τρίποντο της Αφροδίτη Κοσμά η Εθνική 3x3 επικράτησε της δυνατής Ρωσίας με 16-15 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος στο Ζάππειο.

Οι Ρωσίδες είχαν τον έλεγχο σε ολόκληρη την αναμέτρηση, όμως η Κοσμά με τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα έδωσε τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Εθνική γυναικών έκανε συγκλονιστική προσπάθεια στον προημιτελικό αλλά έχασε 14-16 από την Ουκρανία και δεν μπόρεσε να περάσει στα ημιτελικά . Παραλίγο να έχουμε το σενάριο του ματς με την Ρωσία αλλά η Κοσμά είχε αποβληθεί με 4 φάουλ και το κρίσιμο σουτ (δίποντο) στο 14-15 ,  το έκανε η Σταυρίδου στα 20΄΄ και  ήταν για λίγο  άστοχο .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας