Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 -> Ελληνικές Συμμετοχές

  • Ο Μάρκος Παγδατής πανηγύρισε ακόμη μια πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αυτή τη φορά για τον τρίτο γύρο.
  • Στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών των ανδρών προκρίθηκαν οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής
  • Στα ρεπεσάζ της κατηγορίας των -90 κιλών στο Ολυμπιακό τουρνουά «Λονδίνο 2012» θα συνεχίσει την προσπάθειά του ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του 2004 και δις παγκόσμιος πρωταθλητής (2010, 2011), σε αγώνα για τα προημιτελικά, ηττήθηκε με Yuko από τον Ρώσο Κίριλ Ντενίσοφ και έτσι θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο μέσω της «δεύτερης ευκαιρίας». 
  • Οι Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη έχασαν με 2-0 σετ (21-17, 21-16) από τις πανίσχυρες Κινέζες Ξούε/Ζανγκ (νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης) και περιμένουν πλέον το αποτέλεσμα του αγώνα Ρωσία-Ελβετία για να μάθουν αν θα συνεχίσουν στη διοργάνωση. Χρειάζονται ήττα των Ρωσίδων για να πάρουν την 3η θέση του ομίλου και να ελπίζουν στην πρόκριση.
  • Ο 18χρονος Ανδρέας Βαζαίος βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ του στα 200μ. μικτή ατομική, ωστόσο δεν κατάφερε να πλησιάσει την πρόκριση στα ημιτελικά.
  • Για τις θέσεις 7-12 θα αγωνιστούν την ερχόμενη Παρασκευή (03/08) οι αδελφοί Γκουντούλα, Απόστολος και Νίκος, καθώς δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της δικώπου ανδρών, στο κωπηλατοδρόμιο του Ιτον.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας