Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Εθνικός Γαζώρου - Πανσερραϊκός 1-2

Νικητής αποχώρησε ο Πανσερραϊκός από το Γάζωρο, με σκορ 1-2 απέναντι στον τοπικό Εθνικό.


Τα Λιοντάρια εκμεταλλεύτηκαν δύο λάθη του Βαλσαμάκη, και προηγήθηκαν στο σκορ γρήγορα με 0-2 με Ράνιτς και Μπανγκουρά. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός έχασε και δύο τετ α τετ με Μπανγκουρά και Κόντο, ενώ ο Γάζωρος είχε ένα δοκάρι και πέτυχε ένα γκολ με τον Κοσμίδη.  Οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν κάτι ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, χωρίς εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, με πιο νεαρούς σε ηλικία παίχτες κυριάρχησε η δύναμη, εις βάρος του παραγωγικού ποδοσφαίρου.

Στα θετικά στοιχεία, η κινητικότητα του Σαμπέγκου Μπανγκουρά στην επίθεση και η πίεση που ασκούσε στην αντίπαλη άμυνα, η λειτουργία της δεξιάς πτέρυγας και κάποιοι αυτοματισμοί που βγήκαν και πάλι. Αντίθετα, αυτή τη φορά, η αριστερή πλευρά του Πανσερραϊκού υστέρησε, καθώς δε δημιούργησε φάσεις, ενώ και το γκολ προήλθε από εκεί.


Για τον Πανσερραϊκό, ξεκίνησε ο Λουσινί κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος είχε ευθύνη στο γκολ. Αριστερά στην άμυνα ο Τσαούσης, δεξιά ο Κιάσσος, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Καρακώστας και Καρασαλίδης. Στη μεσαία γραμμή Ανάκογλου και Κιάσσος αμυντικοί χαφ, Κόντος αριστερά, Τοντόροφ δεξιά, Ράνιτς επιτελικός μέσος και ο Μπανγκουρά μοναδικός προωθημένος στην επίθεση. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κουτζαβασίλης, Καψάλης, Τσιμίκας, Μπριλάκης, Γκουγκουλιάς, Μπονέρης, Μίλιεβιτς, Κασσέρης, Δαγκούλης, Τσούτσης, Κασμερίδης, Σερέκας.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν στο κέντρο οι Τσιμίκας και Δαγκούλης.  Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 100 φίλαθλοι του Πανσερραϊκού, ενώ τη δική τους παρουσία είχαν και οι φίλοι του Γαζώρου από το χωριό. Στον αγώνα κυριάρχησε η ένταση και οι σκληρές μονομαχίες, με τους τραυματισμούς να αποφεύγονται από καθαρή τύχη, ενώ η είσοδος στο γήπεδο γινόταν με εισιτήρια των 10 ευρώ, προς ενίσχυση του Εθνικού Γαζώρου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας