Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Εθνικός Γαζώρου - Προσοτσάνη 7-0 (Φιλικό)


Μετά από 10 ημέρες παραμονής στην περιοχή του Λαϊλιά οι παίκτες του Εθνικού Γαζώρου κατέβηκαν από το βουνό...με ορέξεις και έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα στην προετοιμασία τους, καθώς στην πρώτη φιλική αναμέτρηση που έδωσαν κέρδισαν εύκολα με 7-0 την Προσοτσάνη, ομάδα Δ΄ Εθνικής, αφήνοντας καλά δείγματα στον αγωνιστικό χώρο και υποσχέσεις για το μέλλον.

Με τη βροχή να πέφτει καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στο γήπεδο του Γαζώρου οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη δικαιολογημένα κέρδισαν το χειροκρότημα των 50 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς κατά διαστήματα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, έδωσαν δείγματα της δουλειάς που γίνεται στην προετοιμασία και απέδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν κάτι καλό αν συνεχίσουν να δουλεύουν.

Βέβαια η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες αποδείχθηκε μεγάλη. Ο Εθνικός Γαζώρου ήταν ανώτερος σε όλη τη διαρκεία, οι τερματοφύλακες που χρησιμοποιήθηκαν κάτω από την εστία του ήταν...θεατές και πέρα από τα 7 γκολ, οι "μπλε" είχαν και 6 δοκάρια και το σκορ θα μπορούσε να πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ήταν φανερό σε κάποια σημεία του αγώνα πως οι παίκτες της ομάδας ήταν κουρασμένοι και..."πιασμένοι" από την προετοιμασία και το πολύ τρέξιμο, για αυτό και ο Παναγιώτης Διλμπέρης χρησιμοποίησε όσους είχε στη διάθεση του. Μάλιστα στον αγώνα έπαιξε και ο Στέφανος Καπίας ο οποίος όπως σας ενημέρωσε το μεσημέρι το "Serressport"  είναι παίκτης του Εθνικού. Ο προπονητής έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από την εικόνα των παικτών του που σίγουρα ακόμα βρίσκονται στα πρώτα επίπεδα προετοιμασίας.

Διαιτητής: Φωτιάδης, Βοηθοί: Γκουγκούδης, Μενέξης

EΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ(Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Αποστολίδης(36΄ Βαλσαμάκης), Παπάζογλου, Κατσαβάκης, Καρυπίδης, Νίρλας, Γεωργιάδης(36΄ Κουκούτσης), Αγγελακάς, Ναλμπάντης, Χαριτίδης, Μαχαιρούδης και Κρυστάλλης.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Κουκόλης, Μουσικάκης, Σαββίδης, Κουκούτσης, Κωνσταντινίδης, Ναλμπάντης, Ζιγκερίδης, Μπεκιάρης, Γκόγκας. Ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαθανασίου, Σαμολαδάς, Καπίας, Παλάσκας, Κομνηνάκης και Γεράκης

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: Παπαζούδης, Γεωργιάδης, Καλαϊτζής, Μαριάδης, Δημητριάδης, Ουζούνογλου, Κανατάς, Σαϊνίδης, Κερασίδης, Χατζησαββίδης, Καραγιαννίδης, ενώ έπαιξαν και οι Ρούσος, Παπαμιχαήλ, Νουσδίλης, Ορφανίδης, Αστερίου, Σταμπουλής



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας