Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Μάδεργουελ - Παναθηναϊκός 0-2

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Μάδεργουελ στην Σκωτία παίρνοντας ένα σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς και εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και την οικονομική του βιωσιμότητα.


Γήπεδο: "Φιρ Πάρκ"
Διαιτητής: Τριτσώνης Σταύρος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος Χρήστος , Καρατζίκας Αντώνιος
Σκόρερ: 14' Χριστοδουλόπουλος, 76' Μαυρίας
Κίτρινη: 75' Ζέκα

Μια νίκη-βάλσαμο στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει πήρε ο Παναθηναϊκός στην Σκωτία επικρατώντας της Μάδεργουελ με 2-0 και εξασφαλίζοντας από τώρα την πρόκριση του στα πλέι οφ και την οικονομική του βιωσιμότητα από τη στιγμή που στα ταμεία της πράσινης ΠΑΕ θα εισρεύσουν 6 εκ. ευρώ τουλάχιστον.

Ο Παναθηναϊκός δείχνοντας ένα σχετικά καλό πρόσωπο κόντρα σε μια ομάδα που με τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στο Τριφύλλι και έχοντας ως κορυφαίους τους Σισοκό, Μπουμσόνγκ και Βύντρα κέρδισε χάση στα γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 14' και του Μαυρία στο 76'.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν "φοβήθηκε" όπως έπρεπε την Μάδεργουελ και παρέταξε την ομάδα του με το σύστημα που δοκίμαζε όλο το διάστημα στην προετοιμασία των πράσινων και συγκεκριμένα με 4-2-3-1.
Ο Παναθηναϊκός έχοντας σε πολύ καλή μέρα και τους Μπουμσόνγκ, Βύντρα και Χριστοδουλόπουλο δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το παιχνίδι του και αν οι πράσινοι ήταν λίγο πιο προσεχτικοί στην άμυνα και στην τελική φάση και δεν θα είχαν κινδυνέψει καθόλου και θα είχαν πετύχει και άλλα γκολ. 

MVP του αγώνα
Μπορεί να μην σκόραρε αλλά έκανε όλα τα άλλα αποτελώντας τον κορυφαίο του Παναθηναϊκού στο ματς με την Μάδεργουελ. Ο λόγος για τον Σισοκό ο οποίος ήταν πραγματικά εκπληκτικός. Με πολύ όμορφες ενέργειες ταλαιπωρούσε συνέχεια την αντίπαλη άμυνα, κέρδιζε φάουλ και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις μοιράζοντας ασίστ στους συμπαίκτες του που άλλες φορές τις εκμεταλλεύονταν, για παράδειγμα ο Μαυρίας και άλλες όχι όπως ο Φορναρόλι. Παράλληλα αρκετές φορές βοήθησε και τον Σπυρόπουλο γυρνώντας πίσω για να μαρκάρει και να βοηθήσει την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Μάδεργουελ (ΜακΚολ): Ράντολφ, Χάμμελ, Χάτκινσον, Ράμσντεν, Λο, Χέιτλι, Χάμφρει, Λάσλει, Ογιάμα (78' Ντέιλι), Χίντγκο, Μέρφι.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Βελάσκες, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (67' Κατσουράνης), Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος (85' Φορναρόλι), Τοτσέ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας