Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Λονδίνο 2012 -> Μπάσκετ: ΗΠΑ - Ισπανία 107-100

Σε έναν από τους πιο συγκλονιστικούς τελικούς της ιστορίας, οι ΗΠΑ επιβλήθηκαν της Ισπανίας με 107-100 και κατέκτησαν το 14ο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.


Το ριμέικ του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 στο Πεκίνο, ήταν το ίδιο εντυπωσιακό και οι Ηνωμένες Πολιτείες επικράτησαν με σκορ 107-100 της Ισπανίας στον μεγάλο τελικό, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Λονδίνο!

Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο των Ηνωμένων Πολιτειών σε Ολυμπιακούς Αγώνες και 14ο χρυσό στο μπάσκετ! Συνολικά πάντως, η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ έφτασε τα 17 μετάλλια στην ιστορία των Αγώνων, έχοντας επίσης ένα αργυρό το 1972 και δύο χάλκινα (1988, 2004). 

 Το 2008, οι ΗΠΑ είχαν επικρατήσει πιο εύκολα με σκορ 118-107, όμως η Ισπανία στο μεγάλο τελικό του Λονδίνου, έδειξε ικανή να κατακτήσει το χρυσό, αλλά έμεινε τελικά 2η, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην διεξαγωγή ενός φοβερού αγώνα.

Ενός αγώνα, με τρομερές διακυμάνσεις, εντυπωσιακά καλάθια και μεγάλο πάθος κι από τις δύο πλευρές... Η Ισπανία αν και πάλεψε μέχρι το τέλος τον τελικό, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, "συμβιβάστηκε" με το αργυρό μετάλλιο, αφήνοντας το καλύτερό της παιχνίδι για το φινάλε του τουρνουά.

Αυτό είναι το τρίτο αργυρό μετάλλιο για τη "φούρια ρόχα" μετά τα ασημένια μετάλλια του 1984 και του 2008. Από την πλευρά τους, οι ΗΠΑ έφτασαν και πάλι στο χρυσό, χωρίς να έχουν χάσει ματς (8-0).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας