Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Κιλκισιακός - Πανσερραϊκός 1-5

Ένα εύκολο απόγευμα όπως άλλωστε και αναμενόταν είχε στο Κιλκίς ο Πανσερραϊκός ο οποίος κόντρα στην τοπική ομάδα πήρε την τέταρτη του νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους μικρούς και να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση τους.




Οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν με 5-1 τον Κιλκισιακό που αγωνίζεται στη Δ΄ Εθνική και αναμένεται να είναι δυνατός, με Σουλτανίδη, Στεφανίδη κ.λ.π, ωστόσο μπροστά στην ανωτερότητα της Σερραϊκής ομάδας λύγισε.

Ο Πανσερραϊκός έχοντας αρκετές απουσίες όπως αυτές των Τοντόροφ, Μπανγκουρά, Παρασκευαϊδη, Μίλιεβιτς, αγωνίστηκε με όλους του τους νεαρούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων έπαιξαν και βασικοί.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει πέρα από κάποιες προσπάθειες του Μπονέρη που δε βρήκαν στόχο.

Αντιθέτως στο δεύτερο μέρος ο Κιλκισιακός στο 54΄ έκανε το λάθος να προηγηθεί με τον Αποστολίδη και έτσι, Τσούτσης και Κιάσσος...πήραν το όπλο τους. Στο 62΄ ο Τσούτσης με προβολή πέτυχε το 1-1 και στο 69΄ ο Κιάσσος με σουτ το 1-2. Το σκοράρισμα συνεχίστηκε...εναλλάξ με τον Τσούτση στο 83΄ να πετυχαίνει το 1-3 και στο 86΄ ο Κιάσσος έκανε το σκορ 1-4. Στο 88΄ ο Ράνιτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

KIΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Ευθυμιάδης, Κωτσαρής, Ασημακίδης, Βασιλειάδης, Στεφανίδης, Σουλτανίδης, Ντουντούκης, Τζεβελέκης και Αποστολίδης.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Περπερίδης, Νικολαΐδης, Παμπουκίδης, Γεωργιάδης, Τζαβέλλας, Κουραλίδης και ακόμη 4 παίκτες που είναι κοντά σε συμφωνία.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Λουσινί(30΄ Μπίμπης)(65΄ Γκέλης), Καρακώστας(46΄ Κασμερίδης), Μπριλάκης(46΄ Καρασαλίδης), Κασσέρης(60΄ Κιάσσος), Καψάλης(65΄ Τσαούσης), Σιάκκας(46΄ Δαγκούλης), Τσιμίκας(65΄ Ανάκογλου), Γιαννόπουλος(65΄ Ράνιτς), Μπονέρης, Κόντος(46΄ Τσούτσης), Γκουγκουλιάς(65΄ Σερέκας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας