Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Χρυσό μετάλλιο το Μεξικό (Ποδόσφαιρο)

Το Μεξικό νίκησε 2-1 τη Βραζιλία σε έναν συναρπαστικό τελικό στο "Γουέμπλεϊ" και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου.


Η Βραζιλία έφτασε... τρένο στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά, μετρώντας πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες και πετυχαίνοντας μάλιστα από τρία γκολ σε κάθε ματς, όμως εκεί το Μεξικό είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Οι "σομπρέρος" επιβλήθκαν με 2-1 απέναντι στη "σελεσάο" και πανηγύρισαν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακό ποδοσφαιρικό τουρνουά ενώ αυτό ήταν και το πρώτο χρυσό μετάλλιο για το Μεξικό στους Αγώνες του Λονδίνου καθώς μέχρι πρότινος μετρούσαν 3 αργυρά και 2 χάλκινα.
Στον αντίποδα, η κατάρα συνεχίζει να στοιχειώνει τους Βραζιλιάνους καθώς δεν κατάφεραν ούτε αυτή τη φορά να φέρουν πίσω στην πατρίδα τους το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο ποδόσφαιρο.

Το τελικό 2-1 βρήκε λοιπόν τους Μεξικανούς να πανηγυρίζουν μία πανάξια νίκη και τους Βραζιλιάνους να συνεχίζουν να αγνοούν το χρυσό μετάλλιο στο ποδόσφαιρο σε Ολυμπιακούς Αγώνες (έχουν πλέον 3 ασημένια και 2 χάλκινα).
Λίγα μάλιστα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα (86') και με το σκορ στο 0-2 υπέρ των Μεξικανών, δύο παίκτες του Μάνο Μενέζες, οι Ζουάν Ζεσούς και Ράφαελ, τσακώθηκαν μεταξύ τους για μία λάθος πάσα...
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Μενέζες): Γκάμπριελ, Ραφαέλ (85' Λούκας), Τιάγκο Σίλβα, Ζουάν, Σάντρο (71' Πάτο), Μαρσέλο, Ρομουλο, Νταμιάο, Οσκαρ, Νεϊμάρ, Άλεξ Σάντρο (32' Χουλκ)
ΜΕΞΙΚΟ (Τένα): Κορόνα, Χιμένες (81' Βιντίριο), Σαλσίδο, Μιερ, Τσάβες, Ερέρα, Φαμπιάν, Περάλτα (86' Χιμένες), Ακουΐνο (57' Πόνσε), Ρέγιες, Ενρίκες



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας