Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ 5-1 (Primera Division)

Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η εποχή Βιλανόβα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να κάνουν... πλάκα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ επικρατώντας με 5-1.


Το πρώτο γκολ της σεζόν για τους "μπλαουγκράνα" ήρθε μόλις στο 4' με κεφαλιά του Πουγιόλ, με την ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν να ισοφαρίζει πέντε λεπτά αργότερα με τον Κάστρο (9').

Η χαρά πάντως των φιλοξενουμένων κράτησε μόλις δύο λεπτά, με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του στο 11' και να πετυχαίνει και δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 16', για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με 4-1 χάρη σε γκολ του Πέδρο στο 41'.


Στο 75' ο Νταβίδ Βίγια πήρε τη θέση του Πέδρο και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό του "Καμπ Νόου" καθώς έκανε την επανεμφάνισή του σε αυτό το γήπεδο οκτώ ολόκληρες μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (είχε σπάσει το πόδι του τον περασμένο Δεκέμβριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων).

Εννέα λεπτά αργότερα (84'), ο 30άχρονος Ισπανός φορ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για να ολοκληρωθεί το "πάρτι" των Καταλανών (5-1), με τον "Guaje" να πανηγυρίζει με ξεχωριστό τρόπο.


Και αυτό γιατί αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος έβγαλε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα για να αποκαλύψει T-shirt με τη φωτογραφία της γυναίκας του και δύο παιδιών του και το μήνυμα: "Αδύνατο χωρίς εσάς!!!"

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Άλβες, Πουγιόλ (50' Πικέ), Ζόρντι Άλμπα, Σεσκ Φάμπρεγας (58' Ινιέστα), Τσάβι, Μαστσεράνο, Μπουσκέτς, Μέσι, Πέδρο (75' Βίγια), Τέγιο

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Γκοροστόλα, Εστράδα, Ντε Λα Μπέλα, Γκονσάλες, Ντίες, Ουρκόλα (65' Κάρλος Βέλα), Μπεργκάρα, Γιαραμέντι (77' Ρος), Πριέτο, Κάστρο (73' Χόσε Άνχελ)


Barcelona 5-1 Real Sociedad από goalsarena2012

ΣΑΒΒΑΤΟ
Θέλτα - Μάλαγα 0-1
Σεβίλλη - Χετάφε 2-1
Μαγιόρκα - Εσπανιόλ 2-1

ΚΥΡΙΑΚΗ
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπέτις 3-5
Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια 1-1
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Σοσιεδάδ 5-1
Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

ΔΕΥΤΕΡΑ
Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Οσασούνα 2-0
Ράγιο Βαγεκάνο - Γρανάδα 1-0
Σαραγόσα - Βαγιαδολίδ 0-1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας