Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Η Έβερτον ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο "Γκούντισον Παρκ", νικώντας 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ του (MVP) Φελαϊνί στο 58'. Ντεμπούτο για Φαν Πέρσι με τους "κόκκινους διαβόλους".


Άπαντες οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφάιρου περίμεναν με ανυπομονησία το ντεμπούτο του Ρόμπιν Φαν Πέρσι με τη νέα του ομάδα, όμως στον αγώνα του "Γκούντισον Παρκ" μεταξύ της Έβερτον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο παίκτης που "έκλεψε την παράσταση" δεν ήταν άλλος από τον Μαρουάν Φελαϊνί.

Ο Βέλγος διεθνής επιτελικός μέσος ήταν εξαιρετικός καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και επιβραβεύτηκε με τη φάση του 58' όταν με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Νταβίντ Ντε Χέα και χάρισε στην ομάδα του το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Στον αντίποδα, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έμεινε αρχικά στον πάγκο, για να περάσει στο παιχνίδι στο 68' αφότου η Γιουνάιτεντ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, χωρίς πάντως να καταφέρνει να φανεί απειλητικός.
Αυτήν ήταν η δεύτερη σερί επιτυχία για την Έβερτον απέναντι στη Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα μετά το ιστορικό 4-4 της περασμένης σεζόν στις 22 Απριλίου (ματς το οποίο είχε στερήσει ουσιαστικά τον τίτλο από τους "κόκκινους διαβόλους"), με τα "ζαχαρωτά" να μετρούν μόλις 2 ήττες στα τελευταία 17 ματς για την Πρέμιερ Λιγκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας