Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Εθνικός Γαζώρου - SKODA Ξάνθη 1-1

Εθνικός Γαζώρου και Ξάνθη ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο των Σερρών, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι της φάσης των «32» του Κυπέλλου και έτσι η πρόκριση στους «16» θα κριθεί στη ρεβάνς της μεθεπόμενης Κυριακής (23/12) στα Πηγάδια.


ΣΚΟΡΕΡΣ: 47' Αλεξάντροβιτς - 69' Μαρκόφσκι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 14' Αλεξάντροβιτς, 90'+1' Μερεσιώτης - 24' Μπέρτος, 28' Τριάδης, 83' Νάκα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Σε… πολικές συνθήκες (θερμοκρασία -1 στην έναρξη) , οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χωρίς να μπορούν να ασκήσουν ιδιαίτερη πίεση στον Γάζωρο, έχοντας ουσιαστικά δύο καλές στιγμές με τους Τριάδη (10') και Πλατέλλα (45'). Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν μόνο ένα σουτ του Αλεξάντροβιτς στο 23'.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Εθνικό να είναι καλύτερος στο πρώτο 20λεπτο. Σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ του Αλεξάντροβιτς στο 47'. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε να πετύχει το 2-0 στο 67', αλλά έχασε την ευκαιρία. Και επειδή η μπάλα τιμωρεί, δύο λεπτά αργότερα ο Μαρκόφσκι ισοφάρισε σε 1-1.

Η Ξάνθη ανέκαμψε, έγινε και πάλι επιθετική, αλλά η μεγάλη ευκαιρία ήρθε από τους γηπεδούχους με τον Μπεκιάρη στο 73'. Οσο για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μαρίν στο 79' (στο εξωτερικό μέρος της δοκού).

Το ματς τελείωσε με φωνές των γηπεδούχων, οι οποίοι ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις στις καθυστερήσεις, χωρίς όμως να έχουν δίκιο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Βαλσαμάκης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης, Σαββίδης, Ναλμπάντης, Αλεξάντροβιτς, Μαχαιρούδης (60' Χαριτίδης), Κωνσταντινίδης (52' Μπεκιάρης), Κρυστάλλης (81' Γκόγκας).

SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Καζούμπα, Κομεσίδης, Βάλλας, Βασιλακάκης, Φλίσκας (57' Ντάνι), Πλατέλλας (84' Ράνος), Τριάδης (57' Μαρίν), Νάκα, Μαρκόφσκι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας