Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

NBA news (10/12/2012)

Επέστρεψε ο \

Τα αποτελέσματα:
Τορόντο - Κλίπερς 83-102
Μιλγουόκι - Μπρούκλιν 97-88
Ιντιάνα - Οκλαχόμα 93-104
Ντένβερ - Νέα Υόρκη 106-112
Ορλάντο - Φοίνιξ 98-90
Γιούτα - Λέικερς 117-110

Η Νέα Υόρκη επέστρεψε στις νίκες μετά την επικράτησή της επί του Ντένβερ, με τον Καρμέλο Άντονι να δίνει κανονικά το παρόν στην αναμέτρηση. Οι Λέικερς γνώρισαν ακόμα μια ήττα, καθώς έχασαν εντός έδρας από τη Γιούτα, που πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της.





Ο Καρμέλο Άντονι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, σημείωσε 34 πόντους και οδήγησε τη Νέα Υόρκη στη νίκη επί του Ντένβερ με 112-106. "Δεν έχω άσχημα συναισθήματα για τους Νάγκετς. Απλά θέλαμε να προστατεύσουμε την έδρα μας και να πάρουμε τη νίκη. Αυτό κάναμε" είπε μετά το παιχνίδι ο "Μέλο" που τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.
Ο Τζέισον Κιντ σημείωσε 17 πόντους, ενώ οι Τάισον Τσάντλερ και Τζέι Άρ Σμιθ πρόσθεσαν από 15 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, ο Τάι Λόουσον είχε 23 πόντους και ο Ντανίλο Γκαλινάρι πρόσθεσε 21 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Κουφός σημείωσε 8 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ.


Μίλησες; Πλήρωσε!

Για ακόμα μια φορά το ΝΒΑ έδειξε πόσο… αμείλικτο είναι σε θέματα… διαιτησίας και δημόσιας κριτικής των ρέφερι από παίκτες ή προπονητές. Ο τελευταίος που το κατάλαβε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο είναι ο προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Μπάιρον Σκοτ, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 25χιλ. δολαρίων για τις… κρίσεις του κατά των διαιτητών του αγώνα της Παρασκευής κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.
Έτσι, ο προπονητής των "Καβς" πρόσθεσε κι αυτός το όνομά του στη λίστα αυτών που έχουν πληρώσει εξαιτίας των δηλώσεών τους κατά των "γκρι" κάποιας αναμέτρησης.


Μετά τον Στερν... το χάος

Η πορεία του Ντέιβιντ Στερν στον προεδρικό θώκο του ΝΒΑ συνοδεύτηκε από την "εκτόξευση" της δημοτικότητας του αθλήματος και την εξάπλωσή του σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ένας από τους παίκτες που "σημάδεψαν" τον "μαγικό κόσμο" με τον τρόπο παιχνιδιού τους είναι ο Ντικέμπε Μουτόμπο. Ο βετεράνος σέντερ μίλησε για την προσφορά του Ντέιβιντ Στερν στο ΝΒΑ τονίζοντας πως μετά από αυτόν υπάρχει… το χάος.
"Ο Ντέιβιντ Στερν έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, και δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος που στην ιστορία του ΝΒΑ να τα έχει πάει τόσο καλά όσο αυτός, κάποιος άλλος που θα μπορέσει να κάνει εξίσου καλή δουλειά στο μέλλον. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτόν. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που να παραπονιέται", δήλωσε αρχικά ο Μουτόμπο και κατέληξε:
"Η εξαιρετική δουλειά που έκανε: από την τηλεόραση, την προώθηση του παιχνιδιού, τους φιλάθλους, το πρόγραμμα "μπάσκετ δίχως σύνορα"… Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που ο Στερν κατάφερε να κάνει. Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω".


Θέλει... Καλντερόν ο Μπίλαπς

Η φθίνουσα πορεία των Τορόντο Ράπτορς επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ στην άνετη επικράτηση των Λος Άντζελες Κλίπερς επί των Καναδών (102-83). Στο περιθώριο της αναμέτρησης, όμως, ο Τσόνσεϊ Μπίλαπς αναγνωρίζοντας την αγωνιστική αξία του Χοσέ Καλντερόν και τις προοπτικές που μπορεί να έχει η απόκτησή του από τους Καλιφορνέζους το προσεχές καλοκαίρι… "πλεύρισε" τον Ισπανό γκαρντ προσπαθώντας να τον πείσει να μετακομίσει στο Staples Center.
"Έλα σ εμάς το καλοκαίρι και θα έχεις την ευκαιρία να αποτελέσεις μέλος μίας ομάδας που έχει υψηλές προσδοκίες", φέρεται να του είπε ο Τσόνσεϊ Μπίλαπς σε μία σύντομη συνομιλία που είχαν οι δυο τους μετά το τέλος της χθεσινής "μονομαχίας" μεταξύ των "Κλιπς" και των "Πτερόσαυρων".
Λέτε να πιάσει τόπο το "ψηστήρι" του Μπίλαπς;

Ετοιμοπόλεμος ο Άντερσον

Έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ και να ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή των Τορόντο Ράπτορς είναι ο Άλαν Άντερσον, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και βρίσκεται μία ανάσα από την επάνοδό του στις υποχρεώσεις των "Πτερόσαυρων". Ο 30χρονος φόργουορντ νιώθει πολύ καλύτερα τις τελευταίες ημέρες και, ήδη, χθες συμμετείχε για πρώτη φορά στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.
"Είναι ένα μεγάλο βήμα, ένα πολύ μεγάλο βήμα. Πλησιάζει η μέρα που θα επιστρέψω. Απλά πρέπει να φτάσω στο σημείο να κάνω μία δυνατή προπόνηση όπου θα μπορώ να τρέχω στο διαρκώς στο γήπεδο, χωρίς να έχω πρόβλημα", δήλωσε ο ίδιος, αφού, όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή του στη δράση δεν πρόκειται να αργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας