Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Πανσερραϊκός - Εργοτέλης 2-0

Μεγάλη νίκη πήρε ο Πανσερραϊκός στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών, επικρατώντας με 2-0 του Εργοτέλη.


 

Σε κακή μέρα οι κρητικοί, δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία των γηπεδούχων και απώλεσαν την ευκαιρία να βρεθούν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία της Football League.
 
Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, αφού άνοιξε το σκορ με τον Τούτση μόλις στο 2'. Αυτό το γκολ έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους να πάρουν τα ηνία του αγώνα και να δημιουργήσουν μια σειρά ευκαιριών, συμπεριλαμβανομένου και ενός δοκαριού από τον Ράνιτς.

Ο Εργοτέλης δεν ήταν σε καλή μέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Κουτζαβασίλη, όμως πίεσε προς το τέλος του αγώνα κερδίζοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας αρκετές επισκέψεις στην περιοχή των γηπεδούχων, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οι γηπεδούχοι έβαλαν το κερασάκι στη τούρτα με τον Μπανγκουρά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του Εργοτέλη και με σουτ "κλείδωσε" τη νίκη για την ομάδα του.

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς με αυτή την ήττα έχασε την ευκαιρία να ανεβεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Πανσερραϊκό να παίρνει σημαντική νίκη στη προσπάθειά του να "σκαρφαλώσει" στις υψηλές θέσεις της Football League.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δ., Μπριλάκης, Καρακώστας, Καρασαλίδης, Σιάκκας (79' Παντελιάδης), Ράνιτς (72' Παρασκευαϊδης), Ανάκογλου, Τσούτσης, Κόντος, Μπανγκουρά.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς):  Αθανασίου, Τζανακάκης, Σαρρής, Ρομάνο, Ζάχορα (70' Λαμπίν), Χαντί (79' Χρυσοφάκης), Μπουχαλάκης, Γιοβάνοβιτς, Γεωργίου (40' λ.τ. Δωματάς), Ρέντζας, Γκαντιάκα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας