Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Χάρη Μαυρία από τη μία και τον Ραφίκ Τζεμπούρ από την άλλη, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σε ένα ματς δίχως νικητή αλλά και χωρίς χαμένο.



Εξαιρετικός ο μικρός του «τριφυλλιού», άνοιξε το σκορ στο 17’ κι έκανε άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα, «σούπερ» ο «τρομοκράτης» απάντησε (22’, 34’) πριν έρθει ο Τοτσέ στο 66’ και διαμορφώσει το τελικό 2-2. Καλύτερος ο Παναθηναικός έχασε πολλές ευκερίες γιατην νίκη. Ξανά πολλές χαμένες ευκαιρίες από τον Φουστέρ για τον Ολυμπιακό.

Ανάσα αισιοδοξίας για το ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο έδωσε το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, το οποίο τα είχε όλα: φάσεις, κόντρες (πολλές φορές αντιαθλητικές), τέσσερα γκολ και πολύ καλό ρυθμό.

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχασε μια ευκαιρία να κλέψει το ντέρμπι και το αήτητο από τους πρωταθλητές και πρωτοπόρους ερυθρόλευκους, το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Ολυμπιακό που έδειξε γιατί έχει αυτή τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 17 με γκολ του Μαυρία, γύρισαν "τούμπα" το ματς με 2 γκολ του Τζεμπούρ και προηγήθηκαν με 1-2 προτού τελειώσει το ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς στο 74 αλλά και στο 77 με δύο κλασικές ευκαιρίες που έχασε ο Φουστέρ, αλλά τελικά χάρισε την ισοπαλία στους πρασίνους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης(84’ Μαρίνος), Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος(87’ Σο), Τοτσέ(82’ Πετρόπουλος)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Μοντέστο(75’ Γκρέκο), Ιμπαγάσα(62’ Μασάδο), Τζεμπούρ, Φουστερ, Χολέμπας, Σιόβας(90’Κοντρέρας), Μάνωλας, Τοροσίδης, Αμπντούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας