Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτο χτύπημα στο κεφάλι του Φαν Πέρσι

Το Σουόνσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "πήρε φωτιά" λίγο πριν το φινάλε, με τον Γουίλιαμς να χτυπάει με δύναμη τη μπάλα στο κεφάλι του πεσμένου Φαν Πέρσι και να ακολουθεί σύρραξη.
 



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με τη Σουόνσι στο "Λίμπερτι" και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει 6 βαθμούς από τη συμπολίτισσα Σίτι, όμως αυτό που συζητιέται έντονα μετά το ματς δεν είναι οι δύο χαμένοι βαθμοί αλλά η φάση του 77ου λεπτού... Τότε που ο αμυντικός της Σουόνσι, Άσλεϊ Γουίλιαμς, χτύπησε με τρομερή δύναμη τη μπάλα στο κεφάλι του πεσμένου Ρόμπιν Φαν Πέρσι (είχε πέσει στο έδαφος μετά από φάουλ που του είχε γίνει) από απόσταση ελάχιστων εκατοστών, γεγονός που προκάλεσε "έκρηξη".


Το "θύμα" της φάσης, Φαν Πέρσι, σηκώθηκε σαν ελατήριο από το έδαφος και έπιασε από τη φανέλα τον Γουίλιαμς, στη μέση μπήκαν αρκετοί παίκτες και των δύο ομάδων, με τον διαιτητή να αποφασίζει τελικά να δείξει από μία κίτρινη κάρτα στους δύο ποδοσφαιριστές.

"Το μυαλό μου ήταν να απομακρύνω τη μπάλα αλλά δυστυχώς βρήκε το κεφάλι του", δήλωσε για τη φάση ο Γουίλιαμς, ενώ ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε: "Ο Φαν Πέρσι θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί, ήταν το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχω δει σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Η αγγλική ομοσπονδία θα πρέπει να κάνει κάτι για αυτό".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας