Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ηρακλής Ψαχνών - Πανσερραϊκός 0-0

Στο 0-0 έμεινε ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια και έχασε την ευκαιρία να πάρει άλλους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Σε ένα παιχνίδι που «άναψε» στο τέλος ο Πανσερραϊκός πήρε έναν βαθμό, αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω στα τελευταία λεπτά. Είναι χαρακτηριστικό πως και στο αντίστοιχο περυσινό παιχνίδι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0 στον αγώνα που έγινε στα Ψαχνά. Το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου συνεχίζει να βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Λίγοι αλλά καλοί οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού από το Τσεγκεβάρα κλάμπ που αψήφησαν κρύο και χιλιόμετρα για να δώσουν το παρόν και να φωνάξουν υπέρ της ομάδας στην Εύβοια. Στο πρώτο ημίχρονο λίγες σχετικά οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρύ προβάδισμα. Στην επανάληψη, φαινόταν μια περισσότερη διάθεση για σκοράρισμα στο ματς.

Στο 74ο λεπτό οι «κόκκινοι» είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσούτση να μη καταφέρνει τελικά να σκοράρει. Στο 78ολεπτό ο Ηρακλής Ψαχνών έμεινε με δέκα παίκτες λόγω τη; αποβολής του Ρεπετσά με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με αριθμητικό πλεονέκτημα ο Πανσερραϊκός πίεσε και ήθελε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Θα μπορούσε αυτό να γίνει με τον Χάρη Μπριλάκη που είχε δοκάρι στο 87ο λεπτό σε σουτ που επιχείρησε.

Όσο και αν πίεσε ο Πανσερραϊκός στο τέλος δεν ήρθε το γκολ και έτσι έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα για το 2012 για τον Πανσερραϊκό, ενώ έχει τον επαναληπτικό στις 23/12 με τον ΠΑΣ Γιάνιννα εντός έδρας για το Κύπελλο Ελλάδος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ρεπετσάς, Κονέ, Τάουερ, Βανγκέλι (87’ Ντελέκος), Λιόσης, Μπακομήτρος, Γέσιτς, Ρούτσης, Ποκόνγκ, Σέγκος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δ (77’ Τοντόροφ), Μπριλάκης, Καρασαλίδης, Σιάκκας (89’ Γιαννόπουλος), Καρακώστας, Ράνιτς (69’ Παρασκευαϊδης), Ανάκογλου, Τσούτσης, Κόντος, Μπανγκουρά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας