Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Κίμκι - Παναθηναϊκός 78-77

Στο μεγάλο ντέρμπι του Α' ομίλου, η Χίμκι επικράτησε με 78-77 του Παναθηναϊκού που κατέκτησε τελικά την 3η θέση. Παράπονα από τους "πράσινους" για τα σφυρίγματα στο τέλος.




Ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι το τέλος με στόχο να κατακτήσει την πρωτιά του Α' ομίλου, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς οι διαιτητές στο τέλος αποφάσισαν να γίνουν οι πρωταγωνιστές.

Στο τελευταίο λεπτό χρέωσαν με ένα αντιαθλητικό φάουλ και δύο τεχνικές τους "πράσινους" κι έτσι η Χίμκι επικράτησε με σκορ 78-77 για την 10η και τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Έτσι, πλέον, περιμένει τη Ρεάλ για να δει σε ποια θέση τελικά θα καταλήξει εν όψει TOP-16 (1η ή 2η) και ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου του. Οι Ρώσοι κέρδισαν και τον Παναθηναϊκό στον πόντο, αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες με πανομοιότυπο τρόπο επί της Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενέρμπαχτσε. 

Στα του αγώνα, στα 37'' πριν το τέλος ο Λόντσαρ κέρδισε το αντιαθλητικό φάουλ, έβαλε τις βολές, η μπάλα ήταν απ' έξω και στην επόμενη φάση οι διαιτητές έδωσαν την μπάλα απ΄έξω για τη Χίμκι, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των "πράσινων". 

Στα 14,5'' πριν το τέλος ο πάγκος του Παναθηναϊκού χρεώθηκε με δύο τεχνικές ποινές και οι Λόντσαρ, Ρίβερς με 3/4 βολές συνολικά έκαναν το 78-74, δίνοντας τέλος στο ματς.
Άτυχος στάθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης καθώς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 8ο λεπτό δεν πάτησε καλά στο παρκέ κι ένιωσε ενοχλήσεις στο πέλμα που είχε πρόβλημα το προηγούμενο διάστημα. Στη συνέχεια, αποχώρησε κουτσαίνοντας και δεν ξαναπέρασε στο παρκέ, στερώντας μία επιπλέον λύση από τον Πεδουλάκη στους ψηλούς. 

Και δεν του έφτανε αυτό, ο Παναθηναϊκός έφτασε στο γήπεδο σχεδόν 25 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα και όπως αντιλαμβάνεται κανείς οι παίκτες του δεν είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μία κανονική προθέρμανση, καθώς η Ευρωλίγκα έδωσε εντολή να ξεκινήσει ο αγώνας μόλις 6 λεπτά μετά το προκαθορισμένο τζάμπολ.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 46-39, 61-59, 78-77

ΧΙΜΚΙ (Κουρτινάιτις): Ογκουστίν 2, Φριντζόν 13(1), Βιάλτσεφ 6(2), Λόντσαρ 10, Ρίβερς 12(3), Μόνια 6, Κοστόφ, Ζουκανένκο, Πλάνινιτς 16, Ντέιβις 13, Νίλσεν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Μπράμος 4, Πάνκο 6, Ματσιούλις 15(2), Λάσμε 19, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 14(2), Κίτσεν 2, Μπανκς 15(2), Σκορδίλης, Σχορτσανίτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας