Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ίκαροι Σερρών - ΠΑΟΚ 65-82

Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα οι Ίκαροι ηττήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού από τον ΠΑΟΚ με 65-82 σε ένα γεμάτο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών.


Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που μετράει είναι η κίνηση ανθρωπιάς. Θυμίζουμε ότι τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στον σύλλογο "Σερραίες Μανούλες". 

Πριν το παιχνίδι βραβεύτηκαν ο Σερραίος βετεράνος πρώην παίκτης των Ικάρων και του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μακαράς, οι παίκτες του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης και Γιώργος Θεοδωράκος για την συμμετοχή τους στην περσινή εκπληκτική πορεία των Ικάρων στο πρωτάθλημα της Α2  η οποία τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, καθώς και ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του Σερραϊκού συλλόγου, Ζήσης Παπούδας.


Τέλος ο πρόεδρος των Ικάρων, Άρης Αθανασιάδης παρέλαβε μια ασπρόμαυρη μπάλα από τον αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο. Eπίσης ο αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Σερρών, Στέργιος Γαλάνης, παρέδωσε τα βραβεία στους παίκτες και το τεχνικό τιμ των Ικάρων για την κατάκτηση της 3ης θέσης την περισνή σαιζόν.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η συμμετοχή του Σάββα Καμπερίδη στην αναμέτρηση. Ο παλιός καλαθοσφαιριστής των «κυανοκίτρινων» και νυν βοηθός προπονητή στον Άρη από την κερκίδα βρέθηκε στον πάγκο των γηπεδούχων και στο δεύτερο ημίχρονο φόρεσε φανέλα, σορτς και μπήκε στο παρκέ. 

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-13, 31-27, 50-58, 65-82

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ: Συμεωνίδης 10 (1), Τότσιος 17, Νικολούδης 12 (2), Βοϊβατόπουλος 7, Ιωσηφίδης, Καπινιάρης 12, Λαφτσής 3 (1), Τράκας, Χατζηανδρέου 2, Παπαδόπουλος, Καμπερίδης 2

ΠΑΟΚ: Νικολόπουλος 3 (1), Αμπαράς 3 (1), Χαραλαμπίδης 14 (2), Κασελάκης 7 (1), Θεοδωράκος 10 (2), Γκάτζιας, Δέδας 16 (4), Μαργαρίτης 4, Παπαδόπουλος 14, Τσαϊρέλης 7, Καλλές 2, Κόνιαρης 2



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας