Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Αποκλείστηκαν Γάζωρος και Πανσερραϊκός

Τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος γνώρισαν οι δύο σερραϊκές ομάδες. Στον αγώνα με τη SKODA Ξάνθη ο Εθνικός Γαζώρου στάθηκε άτυχος στα πέναλτυ όπου έχασε με 5-4 καιο Πανσερραϊκός με σημαντικές απουσίες ηττήθηκε 0-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών.



Για κάτι περισσότερο από 120 λεπτά, όσο διήρκησε η διαδικασία των πέναλτι στο γήπεδο των Πηγαδίων της Ξάνθης, ο Εθνικός Γαζώρου άγγιζε το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Skoda. Ωστόσο...ημέρες που είναι, ο Άγιος Βασίλης δεν του φέρθηκε καλά, δυστυχώς τον... προσπέρασε και άφησε το δώρο της νίκης στους "ακρίτες" που πανηγύρισαν δεόντως το γεγονός πως πέρασαν στην επόμενη φάση και θα αντιμετωπίσουν πλέον την Βέροια.

Σε ένα παιχνίδι με συναρπαστική εξέλιξη και κορύφωση αγωνίας στο φινάλε, ο Εθνικός Γαζώρου στάθηκε εξαιρετικά άτυχος και μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης, έχοντας προηγηθεί, ηττήθηκε με 5-4... στην ρώσικη ρουλέτα! Οι "μπλε" ευστόχησαν στα 4 πρώτα πέναλτι, αλλά αστόχησαν στα επόμενα τρία (!), χάνοντας τουλάχιστον δύο ευκαιρίες να σημαδέψουν σωστά από την λευκή βούλα και να προκριθούν και έτσι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού!

SKODA ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Γούτας, Μπέρτος, Βάλλας, Μάνταλος, Μαρκόφσκι (45' Μαρσελίνιο), Ντάνι, Ονουάτσι (114' Νάκας), Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Πλατέλλας (76' Ράνος)


ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Bαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νύρλας, Κατσαβάκης, Καπίας, Σαββίδης, Γεωργιάδης, Αλεξάντροβιτς, Μαχαιρούδης (59' Ναλμπάντης), Μπεκιάρης (72' Γκόγκας), Κωνσταντινίδης


Μπορεί να φαντάζει υπερβολικό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το αγωνιστικό μέρος στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ειδικά από την στιγμή που έγινε το 0-2 μόλις στο 56΄, καθώς το show που έδιναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι στις κερκίδες τραβούσε τα βλέμματα φιλάθλων, δημοσιογράφων, ακόμα και των παικτών!

Οι... Σαψάληδες βλέποντας τον Πανσερραϊκό να παραδίδεται από νωρίς άνευ μάχης στον ΠΑΣ και ουσιαστικά να μη του βάζει κανένα εμπόδιο για την πρόκριση, προσπάθησαν να γλεντήσουν και να πολεμήσουν το κρύο φωνάζοντας συνθήματα... άκρως αντίθετα με ότι συνέβαινε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου. Ζήτησαν κατάκτηση του κυπέλλου μέσα στην Αθήνα, αποθέωσαν παίκτες, πρόεδρο, τις... λεπτομέρειες και εμμέσως τον προπονητή και πανηγύρισαν τόσο γκολ όσα χρειαζόταν ο Πανσερραϊκός για να προκριθεί!

Κατά τα άλλα, οι "κόκκινοι" έδειξαν να έχουν το μυαλό τους στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές πριν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Το ελαφρυντικό των σημαντικών απουσιών των Μπανγκουρά, Γκουγκουλιά και Σιάκκα σε συνδυασμό και με την φορμαρισμένη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ως ένα σημείο όμως, γιατί οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου ελάχιστες φορές έδειξαν διάθεση τουλάχιστον να προσπαθήσουν να κοντράρουν τους Γιαννιώτες.

Το παιχνίδι ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΣ Γιάννινα που όταν ήθελε και...πατούσε γκάζι έφτανε εύκολα στην περιοχή του Πανσερραϊκού και δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι σημαντικότερες ευκαιρίες των "λιονταριών" στο παιχνίδι έγιναν στο 89΄ και στο 90+2΄!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ (68' Γιαννόπουλος), Μπριλάκης, Καρακώστας (59' Παντελίαδης), Καρασαλίδης, Παρασκευαϊδης, Ανάκογλου, Κιάσσος, Κόντος, Τσούτσης (55' Δ. Τριανταφύλλου), Σερέκας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Μιχαήλ, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος (62' Ντάσιος), Τσουκαλάς, Γεωργίου (69' Βίλα), Νικλητσιώτης, Ντε Βινσέντι (81' Ιωάννου), Ίλιτς




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας