Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Τσέλσι - Άστον Βίλα 8-0

Η Τσέλσι ξέσπασε στην Άστον Βίλλα για την απώλεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ισοπεδώνοντας την με 8-0 (!) στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έχοντας επτά διαφορετικούς σκόρερ. Με τη νίκη τους αυτή οι μπλε ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.



Ο Τόρες  άνοιξε το σκορ μόλις στο 3’. Ο Νταβίντ Λουίς (29’) διπλασίασε τα τέρματα των πρωταθλητών Ευρώπης και ο Ιβάνοβιτς (34’) έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0.  Ο Λάμπαρντ έκανε το 4-0 στο 59’ γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις 500 συμμετοχές του στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ραμίρεζ πέτυχε το πρώτο του γκολ στον αγώνα στο 75’. Ακολούθησαν ένα εύστοχο πέναλτι του Όσκαρ (79’). Ο Αζάρ έγραψε κι αυτός το όνομα του στη λίστα των σκόρερ γράφοντας το 7-0 στο 83’ και ο Ραμίρεζ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε βαθμούς στην Ουαλία αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σουόνσι.  Ο Εβρά έβαλε μπροστά στο σκορ τους «μπέμπηδες» στο 16’ αλλά ο πρώτος σκόρερ της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, Μίτσου έφερε τον αγώνα στα ίσια στο 29’. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι στη συνέχεια αφού είχαν δυο δοκάρια με τον Φαν Πέρσι και τον Κάρικ αντίστοιχα. Η συμπολίτισσα Σίτι εκμεταλλεύτηκε την «γκέλα» της μειώνοντας τη διαφορά από την πρωτοπόρο στους τέσσερις βαθμούς.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Άσλεϊ Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Λάμπαρντ (61' Ραμίρες), Μάτα (75' Λούκας Πιαζόν), Μόουζες, Αζάρ, Τόρες (67' Οσκάρ).

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: (3-6-1): Γκούζαν, Χερντ, Κλαρκ, Μπέικερ, Μπάναν, Γουέστγουντ (56' Άιρλαντ), Λόουτον, Λιτσάι (56' Τζο Μπένετ), Βάιμαν, Χόλμαν (80' Μπάουερι), Μπεντέκ.
*χαμένο πέναλτι 89' Λούκας Πιαζόν





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας