Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Εθνικός Γαζώρου - Παναχαϊκή 1-0

Την 6η του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Εθνικός Γαζώρου που επικράτησε της Παναχαϊκής με 1-0 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών για την 14η αγωνιστική της Football League.



Το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Εθνικό Γαζώρου πέτυχε ο Αντώνης Μαχαιρούδης στο 14ο λεπτό.
 
Ο Εθνικός Γαζώρου προηγήθηκε στο σκορ όταν  μετά από σέντρα του Κοσμίδη, με προβολή ο Μαχαιρούδης έκανε το 1-0 στο 14΄ και σημείωσε το πρώτο προσωπικό του γκολ σε αυτό το πρωτάθλημα. Στο 18΄ η Παναχαϊκή προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Αποστολίδη, με τον Ουρτάδο και τον Ολίσε μπροστά από το τέρμα , όμως σωτήρια θα διώξει ο Κατσαβάκης.

Ευκαιρία για την Παναχαϊκη στο 22΄ με τον Γκούρτσα, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Αποστολίδη, κλείστηκε όμως από τον Κοσμίδη και ο Αποστολίδης μπλόκαρε. Από την συγκεκριμένη φάση, τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο ο τερματοφύλακας του Εθνικού Γαζώρου και ο Παναγιώτης Διλμπέρης προχώρησε στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας στον αγώνα τον Βαλσαμάκη. Ο Λουκάς Αποστολίδης, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε αμέσως στο γενικό νοσοκομείο των Σερρών, όπου διαπιστώθηκε καταγμα στην άνω γνάθο.

Η Παναχαϊκή μετά το 1-0 ανέβασε την απόδοσή της προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση και πίεσε αρκετά τους παίκτες του Εθνικού Γαζώρου. Και οι γηπεδούχοι όμως έκλεισαν τους διαδρόμους προφυλάσσοντας την εστία του Βαλσαμάκη. Στο 45΄ένα δυνατό σουτ του Κωνσταντινίδη έφυγε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα.  Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τον Εθνικό Γαζώρου να προηγείται με 1-0 της Παναχαϊκής.

Στο δεύτερο ημίχρονο δυνατό σουτ του Σαββίδη στο 58΄ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 61΄ κέρδισε φάουλ ο Γκούρτσας στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, Εκτέλεσε ο Κοιλιάρας, η μπάλα κοντράρει και ο Ολίσε μέσα από την περιοχή σουτάρει αλλά μπλοκάρει ο Βαλσαμάκης. Μεγάλη ευκαιρία στο 69΄ για τον Εθνικό Γαζώρου με κεφαλιά του Ναλμπάντη μέσα στην περιοχή αλλά ο Πίτκας έδιωξε την μπάλα. Στο 77΄ νέα ευκαιρία με τον Σάκη Γκόγκα, ο οποίος έφυγε μπροστά προς την εστία της Παναχαϊκής υπό την πίεση τριών παικτών, το σουτ του όμως δεν ήταν δυνατό και μπλόκαρε ο Πίτκας. Στο 88΄ ο Ντίνας με ένα δυνατό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή αναγκάζει τον Βαλσαμάκη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία με τους Νύρλα και Χαριτίδη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, που βρέθηκαν οι δυο τους απέναντι από τον Πίτκα όμως ο Χαριτίδης δεν εκτίμησε σωστά και έφυγε ανεκμετάλλευτη αυτή η ευκαιρία.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης (26΄ Βαλσαμάκης), Κοσμίδης, Νύρλας, Κατσαβάκης, Καπίας, Γεωργιάδης, Μπεκιάρης (46΄ Σαββίδης), Ναλμπάντης, Γκόγκας, Κωνσταντινίδης, Μαχαιρούδης (75΄ Χαριτίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Κούτσης): Πίτκας, Σπίνουλας, Καραμανλής, Κοιλιάρας, Βοσκόπουλος, Γκούρτσας, Ουρτάδο, Ντίνας, Σαλαμαστράκης (73΄ Βασιλαντωνόπουλος), Ολίσε, Βούνκ  
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας