Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Παναιτωλικός - Εθνικός Γαζώρου 2-2

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά σε εξέλιξη παιχνίδια της φετινής Football League οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2 και κατάφεραν να φέρουν τα πράγματα έτσι, ώστε κανείς να μην είναι ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας για τους δικούς του λόγους και να αισθάνεται αδικημένος!




Από τη μία ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να έχει τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι παίρνοντας τη νίκη, καθώς είχε 3 συνολικά δοκάρια και πολλές περισσότερες καλές ευκαιρίες και από την άλλη ο Εθνικός Γαζώρου κάνοντας τη δική του αντεπίθεση και μετατρέποντας σε γκολ τις δύο και μοναδικές φάσεις που είχε, ήταν αγκαλιά με τη νίκη μέχρι και το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν το πέναλτι που έκανε ο Αποστολίδης στον Φαβάλι, εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτσοσπύρος!

Οι δύο ομάδες που μέχρι τώρα είχαν από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας, είδαν τις εστίες τους να παραβιάζονται εις διπλούν συμμετέχοντας σε ένα παιχνίδι με απίστευτο ρυθμό και με την μπάλα να κάνει τα δικά της τερτίπια. Πλέον με αυτή την ισοπαλία ο Εθνικός Γαζώρου είναι στην 4η θέση με 20 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός στην 8η με 18.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Κούσας, Ακουάρο, Ιωάννου, Μπογκντάνοβιτς (77' Μπακάκης), Γκόλιας, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Γιάνεφ (81' Δάρλας), Πάσας, Καμαρά (77' Κουτσοσπύρος)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Γαλακτερός, Κουκόλης, Καπίας, Νύρλας, Σαββίδης (59' Μερεσιώτης), Γεωργιάδης, Αλεξάντροβιτς (60' Ζιγκερίδης), Κωνσταντινίδης (80' Καρυπίδης), Ναλμπάντης, Γκόγκας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας