Live Scores

Translation

Translator: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ίκαροι Σερρών - Ηράκλειο 82-67

Οι Ίκαροι ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο του Ηρακλείου, κερδίζοντας στο κλειστό της Κοιλάδας με σκορ 82-67 και επέστραψαν έτσι στις νίκες.


Η τελική διαφορά της νίκης των Σερραίων, είναι αποτέλεσμα της καθίζησης της Κρητικής ομάδας στα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς στη μεγαλύτερη διάρκειά του ήταν κοντά στο σκορ, ενώ στην έναρξή του έδειχνε ικανή να κάνει τη μεγάλη νίκη.

Οι παίκτες του Βασίλη Ράλλη βρέθηκαν να προηγούνται με 10-17 στο 9', για να τελειώσει το πρώτο δεκάλεπτο 15-19. Στη δεύτερη περίοδο, η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ 29-27, για να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 31-29.

Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη και στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν για τα καλά τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκαν με 49-42. Από το σημείο αυτό και μετά άρχιζαν να κτίζουν μια υπέρ τους διαφορά  και να κλείσουν την περίοδο με προβάδισμα 9 πόντων (59-50).

Η όποια προσπάθεια των φιλοξενούμενων, δεν έφερε το αίσιο για το Ηράκλειο αποτέλεσμα και έτσι η διαφορά πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με την ήττα πλέον να είναι προδιαγεγραμμένη, καθώς το Ηράκλειο δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς το καλάθι των Ικάρων, κάτι που έκαναν οι γηπεδούχοι με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει 82-67.

Δεκάλεπτα:  15-19, 31-29, 59-50, 82-67

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Α. Καμαράκης): Παπαδόπουλος 4, Τότσιος 22 (2), Λαφτσής, Τράκας, Μιλίσεβιτς 18, Συμεωνίδης 12 ( 11ρ., 7 ασ., 2 κλ.), Νικολούδης 16 (4), Παπαζαρίας, Ιωσηφίδης,  Βοϊβατόπουλος 2, Καπινιάρης 8.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Β. Ράλλης): Αρναουτάκης Μ., Κωτούλας 8 (2), Στεφανάκης  12 (1), Πέλκιτς 16, Αρναουτάκης Γ. 8 (1), Αγαπιάδης 11 (1), Σοχωράκης, Ντιαλλό 7,  Γκοντόπουλος 5 (1).

Φιλικό με ΠΑΟΚ στις 22 Δεκεμβρίου

Κατά τα άλλα οι Ίκαροι έκλεισαν και ένα πολύ καλό φιλικό με τον ΠΑΟΚ στις 22 Δεκεμβρίου,  στο κλειστό της κοιλάδας, ίσως και στο πλαίσιο της μετακόμισης των Μαργαρίτη και Θεοδωράκου εκεί, οι οποίοι μάλιστα και θα τιμηθούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Live Scores απο Ποδοσφαιρο, Τεννις, Μπασκετ, Ραγκμπι, Χοκεϊ και Χαντμπολ

SerreSport Videos

SerreSport


στο Facebook, στο Youtube



SerreSport App

SerreSport Toolbar

Κατεβάστε τώρα τη νέα μας γραμμή εργαλείων SerreSport που λειτουργεί σε Firefox, Chrome, Safari και Internet Explorer.
Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το SerreSport Toolbar.
Άνοιγμα Συνομιλίας